سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 سلام دوستان کسی لینک pit سامسونگ a800iz رو داره ممنون میشم لینک دانلود بدید (((((((((( GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 پیتی که گذاشتم رو مگه قبول نکرد ؟ برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 خدمت شما دوست عزیز A8HPLTE_CHN_TW لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 پیتی که گذاشتم رو مگه قبول نکرد ؟ نه نگذاشتی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 شما بجای اینکه تاپیک جدید ایجاد کنید تاپیک قبلیتون رو پیگیری کنید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 شما بجای اینکه تاپیک جدید ایجاد کنید تاپیک قبلیتون رو پیگیری کنید دوتا پست قبلی رو نگا کردم نبود . به هر حال پیدا کردم ممنون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 دوتا پست قبلی رو نگا کردم نبود .به هر حال پیدا کردم ممنون >http://gsm-developers.ir/-/8965-a800iz-post29414.html#post29414 داداش به هر حال که معنی نداره هم من هم دوستان اینجا وقت میذارن از کار خودمون می زنیم تا برای شما راه حل پیدا و ارائه کنیم شما الان وقت بیش از 2 نفر رو برای سوالی که قبلا ج داده شده گرفتی برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.