rezakeshavarza 15 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2016 سلام من تازه خریدم این باکس رو می خوام i9070 بوت ترمیم کنم چطوری باید اتصال بدیم به باکس؟ طبق نقشه ای که خود باکس گفته باید سیم کشی کنیم یا از اون پین کوچولو استفاده کنیم؟ کسی میدونه؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
parsunitel 10 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 بعد از انتخاب مدل در قسمت help نقشه برد و کابل اتصال جیتگ نمایش داده شده . فیل بوت رو هم دانلود کرده سپس به مرحله رایت میرید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 بعد از انتخاب مدل در قسمت help نقشه برد و کابل اتصال جیتگ نمایش داده شده . فیل بوت رو هم دانلود کرده سپس به مرحله رایت میرید خب مهندس اینا که مشخص هست من منظورم این بود که چطوری باید اتصال بدیم؟ چون با باکس دو بسته پین هم هست من نمی خوام سیم کشی کنم می خوام ببینم راه دیگه ای داره؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
parsunitel 10 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 خب مهندس اینا که مشخص هستمن منظورم این بود که چطوری باید اتصال بدیم؟ چون با باکس دو بسته پین هم هست من نمی خوام سیم کشی کنم می خوام ببینم راه دیگه ای داره؟ راه دیگه ای نیست دکتر جان لینک ارسال
ارش قاسمی 17 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 درود از کابل rj45 که روی باکس وصل میشه طبق رنگها سیم کشی کن روی برد در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.