omid ghorbani 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 سامسونگ i9192 میحواستم فلش کنم error داد با چهارتا فایل فلش کردم بازم ارور میده با ادین و z3x هم تست کردم نشد دوستان رهنمایی کنید آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 درود... چه ایروری میده دوست عزیز... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 ارور رو ذکر کنید دوست عزیز تو کدوم قسمت ارور میده ؟!!!! لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 این فایلو تست کنید Samsung Updates - Firmware Download Page لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 این فایلو تست کنید Samsung Updates - Firmware Download Page لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 دوست عزیز مشکلات خودتون رو واضح بیان کنین تا به صورت صحیح راهنمایی بشید کدوم قسمت و چه پیغام خطایی دارین لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2016 به sboot.img میرسه ارور میده تو ادین هم z3x آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( لینک ارسال
tohid.salmani 10 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2016 به sboot.img میرسه ارور میده تو ادین هم z3x مشکل گوشی رو مطرح نکردن که به چه دلیلی فلش زدین ابتدا فقط فایل بوت رو بزنید بعد با باتری فول چهار فایله فلشش کنین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.