iran_gsm 11 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 سلام اساتید عزیز گوشی G630 U00 انلاک بوتلودر کردم ریکاوری TWRP واسش پیدا نکردم فایل سیستمی هم بخاطر حجیم بودن رایت نمیشه از CMD و نمیخوام هم با moto-fastboot پارتیشن رو دستکاری کنم ایا راه دیگه ای مثلا با سیگما وجود داره که این گوشی رو دانگرید کرد ممنون لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اگه بتونی رام کاستوم پیدا کنی داخلشون recovery.img هست که میتونی رایت کنی و با همون رام رو هم رایت کنی لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 9 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2016 به تازگی دانگل DC-unlocker قابلیت رایت هر ورژنی رو بدون نیاز به آنلاک بوتلودر داره DC-Phoenix NEW Huawei phones flashing module from DC-Unlocker - GSM-Forum لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 19 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2016 سلام اساتید عزیز گوشی G630 U00 انلاک بوتلودر کردمریکاوری TWRP واسش پیدا نکردم فایل سیستمی هم بخاطر حجیم بودن رایت نمیشه از CMD و نمیخوام هم با moto-fastboot پارتیشن رو دستکاری کنم ایا راه دیگه ای مثلا با سیگما وجود داره که این گوشی رو دانگرید کرد ممنون از اخرین ورژن adb/fastboot استفاده کنید به راحتی فایلها تا 2 گیگ رو میتونید رایت کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.