iran_gsm 11 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 سلام اساتید عزیز گوشی G630 U00 انلاک بوتلودر کردم ریکاوری TWRP واسش پیدا نکردم فایل سیستمی هم بخاطر حجیم بودن رایت نمیشه از CMD و نمیخوام هم با moto-fastboot پارتیشن رو دستکاری کنم ایا راه دیگه ای مثلا با سیگما وجود داره که این گوشی رو دانگرید کرد ممنون لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اگه بتونی رام کاستوم پیدا کنی داخلشون recovery.img هست که میتونی رایت کنی و با همون رام رو هم رایت کنی لینک ارسال
newsoft 12 ارسال شده در 9 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2016 به تازگی دانگل DC-unlocker قابلیت رایت هر ورژنی رو بدون نیاز به آنلاک بوتلودر داره DC-Phoenix NEW Huawei phones flashing module from DC-Unlocker - GSM-Forum لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 19 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2016 iran_gsm گفته است: سلام اساتید عزیز گوشی G630 U00 انلاک بوتلودر کردمریکاوری TWRP واسش پیدا نکردم فایل سیستمی هم بخاطر حجیم بودن رایت نمیشه از CMD و نمیخوام هم با moto-fastboot پارتیشن رو دستکاری کنم ایا راه دیگه ای مثلا با سیگما وجود داره که این گوشی رو دانگرید کرد ممنون از اخرین ورژن adb/fastboot استفاده کنید به راحتی فایلها تا 2 گیگ رو میتونید رایت کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.