g0dsend313 25 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 یه گوشی داریم همه چیزش سالمه imei baseband sn cert ولی شبکه نمیاره و علامت ورود ممنوع بالا برای انتن هست ریست efs و دیفالت هم که می زنم سریالش عوض نمیشه و هیچ تغییر ایجاد نمیشه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 کسی فایل efs می تونه برام بکاپ بگیره ؟ برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 دوست عزیز تنظیمات شبکه رو چک کنید و به حالت دوگانه بزارید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 مشکل آنتن هوایی هم میتونه باشه دوست عزیز لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 شما کد * # 0011 # رو بزن..ببین چی نوشته واسه سیم کارتهات...اگه بلاک باشه باید cart بزنی واسلام. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 شما کد * # 0011 # رو بزن..ببین چی نوشته واسه سیم کارتهات...اگه بلاک باشه باید cart بزنی واسلام. ok , و pass می زنه cert هم زدم ج نمیده برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 با bst ببنید superr imei جواب میده لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 با sumsung pro فایل efs رایت کرده و بعد cert رایت کنید لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 با bst اول reset efs کنید بعد فایل cert رو رایت کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.