masoud 241 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 با سلام دوستان موقع فلش گوشی های lg اگه با نسخه دیگری بغیر از نسخه که روی گوشی هست فلش کنیم مشکلی پیش میاد؟ مثلا من میخوام یه g3 رو فلش کنم اندرویدش 4.4.2 هست نسخه نرم افزار هم v10o الان که میخوام اندروید 6 روی این گوشی بزنم نسخه v30b دانلود کردم اگه با این فایل فلش کنم مشکلی پیش میاد یا نه؟ برای اندروید 6 هم نسخه جداگانه برای 16g و 32g هست یا نه؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2016 سلام v30B ,... نشون دهنده آپدیت های گوشی هستن و مشکلی ندارن -برای گوشی هایی جدید هر دو ورژن توی یه فایل هستن و جدا نیستن دوست من خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2016 فقط رو اندروید 6 هستش که فایل 16 و 32 گیگ گوشی های lg یکی هستن دوست عزیز اگر خواستی ورژن های پایین تر بزنی فایل 16 و 32 گیگ باهم متفاوتند لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 دوستان یه 818p رو با وایرلس به اندروید 6 اپدیت کردن بعد از دو روز ریستارت شده و روی لوگو مونده اندروید 5 زدم کامل فلش شد ولی بازم روی لوگو موند به ریکاوری هم نمیره وایپ کنم ناچار 6 براش دانلود کردم الان هرچی میخوام فلش بزنم سیستم خطای درایور میده فک کنم بریک شده خطای qhs-bruk میده راه حلش چیه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2016 دوستان یه 818p رو با وایرلس به اندروید 6 اپدیت کردن بعد از دو روز ریستارت شده و روی لوگو مونده اندروید 5 زدم کامل فلش شد ولی بازم روی لوگو موند به ریکاوری هم نمیره وایپ کنم ناچار 6 براش دانلود کردم الان هرچی میخوام فلش بزنم سیستم خطای درایور میده فک کنم بریک شده خطای qhs-bruk میده راه حلش چیه سلام دوست عزیز میشه یه عکس از پیغام قرار بدید ؟ از اینجا میتونید درایور ها کامل رو بگیرید : Octopus Box Downloads - Software, Drivers, Manual رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 9 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2016 سلام دوست عزیز میشه یه عکس از پیغام قرار بدید ؟ از اینجا میتونید درایور ها کامل رو بگیرید : Octopus Box Downloads - Software, Drivers, Manual این عکس خطای دیوایس منیجر میشه راه حل رو بگید ؟ درایور هم واسش گرفتم اما ثبول نمیکنه راه حلی داره ؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 10 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2016 الان لوگو میاره ؟ برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 10 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2016 دوست عزیز گوشی شما نیاز به ترمیم بوت داره مشکل بوت گوشی شما هستش لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 11 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2016 الان لوگو میاره ؟ بعضی وقتا بله میاره ولی کلن لود نمیشه دوست عزیز گوشی شما نیاز به ترمیم بوت داره مشکل بوت گوشی شما هستش باکس لازمه ؟ چون ترمیم بوت نمیدونم اگه میشه لطف کنید کسی رو معرفی کنید ترمیم بوت انجام دبه لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 12 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2016 زیر باتری سریال گوشی sn چک کنید ببینید با 505 شروع میشه ؟ اگر اره مشکل مادر بورد هست برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.