سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 سلام مشتری گوشی اورده مدل QMOBILE فایلوشو از سایت NEED ROM پیدا کردم حالا می خام فلش کنم CACHE و USRDATA نداره فلش نمی شه باید چی کار کنم ارور میده ROM Qmobile S9311 | [Official] add the 05/12/2015 on Needrom GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 سلام. از این فلش تول استفاده کن.بعد اون دو تا فایل مهم نیست. فقط بعد فلش وایپ کن. دانلود فایل Download flash tool 1324 177 sec rar از آپلود آی آر لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 در تکمیل صحبت دوستمون ، فایل یوزر دیتا همون قسمت وایپ فکتوری محسوب میشه و کش هم وایپ کش برنامه ها که به ترتیب کار ریست کردن به تنظیمات کارخانه و پاک کردن کش برنامه هارو انجام میدن وقتی به این حالت رام فلش کنید هیچ کدوم از برنامه ها حذف نمیشن اما ممکنه یه سری ایرادات هم بوجود بیاد که معمولا پیشنهاد میشه بعد فلش ، دستی وایپ فکتوری کنید برای مثال یه بار بدون وایپ دست مشتری دادم که میگفت بعضی مواقع گوشی خودکار رم رو اجکت میکنه لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 نبودن فایلهای cach و userdataمشکلی نداره شما باید راه های که باید واسه فلش تست کنید اول یه فلش تولز دیگه تست کنید دوم اینکه گوشی را اول فرمت کن بعد فلش بزن سوم واسه بوت کردن به جای کلید ولوم پایین کلید پاور را تست کن و راه حل چهارم هم در پست زیر http://gsm-developers.ir/thread7196.html با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2016 ایراد 4032 دارید بدون پرلورد بزنید همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.