sfri.arash 121 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2015 با سلام روشی که قرار داده شده تست شده میباشد اندروید:4.4.4 فایل زیر را دانلود و اکسترکت کنید: ROOT FILE S3 NEO FROM -STOREFRIMWARE گوشی را به دانلودینگ برده با گرفتن وولوم منفی-دکمه هوم و پاور تو دانلود مود که تصویر زیر مشاهده شد حال اودین3 را که از لینک بالا دان کردین باز کرده و باید ADDED را رو سیستمتان شناسایی بکنه همانند تصویر زیر تو PDA کلیک کرده و CF-AUTO-ROOT.TAR را قرار دهید ODIN3.7 PDA FILE FOR SAMSUNG S3 NEO روی استار کلیک کرده تا پروسه فلش انجام بگیره حال باید تصویر زیر بعد فلش نمایان بشه حال برای اینکه مطمن بشید فایل رو گوشیتان نصب شده شما باید SUPER SU را تو گوشیتان ببینید تمام بدون پاک شدن اطلاعان و برنامه ها گوشی شما روت گردید index.jpg Samsung-Galaxy-Warning-Sign.jpg Samsung-Galaxy-Added-Odin-3.07.jpg Add-PDA-Odin-3.07.jpg Odin3.07-Flash-Completed-for-Samsung-Galaxy.jpg A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2015 مرسی از شما یکبار من قبلا این روش رفتم وقتی سی اف زدم گوشی خاموش شد من ریکاوری vwm زدم و بعد از ریکاوری روت کردم لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2015 درود دوست عزیز این روش برا اندروید 4.4.4 و بیلد نامبر ukt84p.i9300ixxubnj3 میباشد و بار ها زده شده بدون مشکل... یا علی A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.