rezakeshavarza 15 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2016 با سلام همکار عزیز شما ابتدا فایل فلش ورژن 4 رو که ارائه کردم دوباره کامل فلش کردید؟ فلش نمیشه هنگام رایت droidboot ارور میده از طریق فست بوت هم همه قسمت ها به جز همون دروید بوت رایت میشه اما بالا نمیاد و روی لوگو می مونه که روش نوشته boot eroor EFI hard drive جالب اینجاست که دیگه تو droidboot هم نمیره من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 فلش نمیشه هنگام رایت droidboot ارور میده از طریق فست بوت هم همه قسمت ها به جز همون دروید بوت رایت میشه اما بالا نمیاد و روی لوگو می مونه که روش نوشته boot eroor EFI hard drive جالب اینجاست که دیگه تو droidboot هم نمیره پیغام خصوصی خود رو چک کنید. حتما اعلام نتیجه نمایید. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2016 چک شد مهندس پاسخ هم داده شده اما............... من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 13 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2016 چک شد مهندس پاسخ هم داده شده اما............... مشکلتون حل شد ؟ یه تبلت دقیقا همین مدلی دارم مشکل وای فای داره لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 13 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2016 مشکلتون حل شد ؟ یه تبلت دقیقا همین مدلی دارم مشکل وای فای داره تبلت رو بازیابی تنظیمات کارخانه کنید بدون سیمکارت وایفا شروع به کار کردن میکنه سپس با وایفا تبلت رو اپدیت کنید و دوباره بازیابی بزنید مشکبتون حل میشه لینک ارسال
mojtabavan 12 ارسال شده در 14 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2016 سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ...من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته : BOOT ERROR EFI HARD DRIVE سلام این فلشر Google Drive - Seite nicht gefunden فایل tabs8-5 لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 14 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2016 سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ...من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته : BOOT ERROR EFI HARD DRIVE اين گوشي اينتل هست شما با اين ورزن 00 wifi fix fa 193-141010 4.4.2 و فقط فايل سيستم رو با داس رو گوشي رايت كنيد fastboot flash system system.img با moto fastboot حل ميشه 100% لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2016 تبلت رو بازیابی تنظیمات کارخانه کنید بدون سیمکارت وایفا شروع به کار کردن میکنه سپس با وایفا تبلت رو اپدیت کنید و دوباره بازیابی بزنید مشکبتون حل میشه ُسلام این کار رو انجام دادم درست نشد مجبور به خرید فایل شدم و درست شد ولی متاسفانه چون سایت فروشنده اکیدا نوشته بودن نمیشه فایل رو جایی کپی کنم نمیتونم ولی خب تبلت من 4.4.2 بود و با فایل 4.4.2 سایت از طریق فست بوت مشکلم حل شد ممنون از همگی دوستان لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 ُسلام این کار رو انجام دادم درست نشد مجبور به خرید فایل شدم و درست شد ولی متاسفانه چون سایت فروشنده اکیدا نوشته بودن نمیشه فایل رو جایی کپی کنم نمیتونم ولی خب تبلت من 4.4.2 بود و با فایل 4.4.2 سایت از طریق فست بوت مشکلم حل شد ممنون از همگی دوستان دقيقا همون روش و فايلي كه گفتم رو دقت ميكرديد نياز به خريد نبود فايل خاصي هم نيست همين فايل LENOVO S8-5 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.