رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

مشکل با تبلت s8-50lc لنوو

rezakeshavarza

ارسال های توصیه شده

سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ...

من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد

حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته :

BOOT ERROR EFI HARD DRIVE

من فقط عاشق اینم..........

حرف قلبتو بدونم............

لینک ارسال

سلام داداش

این گوشی و تبلت های لنوو مرگ ندارن

دوباره فلش کنید - معمولا یک دکمه ریست دارن یه سه دکمه رو یه مدت بگیری خاموش میشن و بعد سریع بزنید فلش بشه

خوش باشید

رفاقت کشکه و دوغ

لینک ارسال

با سلام

دوست عزیز با ورژن 5.1.1 فلش کنید

این ورژن تست شده و بدون مشکل هستش.

دلیلی برای دانگرید نبوده.

موفق باشید.

بی زحمت لینک فایل اندروید 5 رو بدید

لینک ارسال
این لینک دنبال می کنی به نتیجه ای نمی رسی

سلام

متوجه نشدم یعنی میگید لینک ها خرابه یا فایل ها جوابتون رو نمیدن ؟ لینک ها که مشکلی ندارن و دارم تست کردم و مشکلی نداشتن

خوش باشید

رفاقت کشکه و دوغ

لینک ارسال
سلام

متوجه نشدم یعنی میگید لینک ها خرابه یا فایل ها جوابتون رو نمیدن ؟ لینک ها که مشکلی ندارن و دارم تست کردم و مشکلی نداشتن

خوش باشید

با تشکر از پاسخ شما

یه فایل 7 مگی exe دانلود میشه اجرا که می کنی یه فایل 800 کیلو بایتی دانلود می کنه باز می کنی لینک دانلود داخل فایل تکست هست اما پسورد داره میگه برای پسورد باید تو سایت andriodlollipop.com عضو بشید تا رمز بدیم عضو که میشیم ایمیل کانفیرم می فرسته به اون ایمیلی موقع عضو شدن دادی اما در واقع الکیه و هیج لینکی ارسال نمیشه با 4 تا ایمیل تست کردم نشد

اینا رو بی خیال مشکل من دانگرید S8-50LC بود وسطش ارور داد و الان سافت بریک شده چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

http://fa-rom.blog.ir/1394/12/04/%D8%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-S8-50Lc-%D8%A7%D8%B2-5-%D8%A8%D9%87-4-%D9%88-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-Wifi-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-EFi-Boot

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...