aetork 10 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 j200y مشتری آورد و مشکلاتی داشت که با فلش زدن درست شد ولی فایل فلش من فارسی نداشت و با مورلوکال هم کامل فارسی نشد و مشتری به این شکل قبول نکرد و از همکارن اگر کسی فایلش رو داره یا حتی مشخصه فایلش هم داره بگه تا بتونم پیداش کنم لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز این گوشی رام ارجینال فارسی نداره شما گوشی رو با استفاده از ریکاوری کاستوم روت کنید بعدش با language enabler به راحتی میتونید فارسی بهش اضافه کنید لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 j200y مشتری آورد و مشکلاتی داشت که با فلش زدن درست شد ولی فایل فلش من فارسی نداشت و با مورلوکال هم کامل فارسی نشد و مشتری به این شکل قبول نکرد و از همکارن اگر کسی فایلش رو داره یا حتی مشخصه فایلش هم داره بگه تا بتونم پیداش کنم سلام همین طور که دوست عزیز شاهین توضیح دادن این گوشی رام فارسی نداره شما باید گوشی رو روت کنید بعد با روت اکسپلور فایل csc روپاک کنید گوشی هم فارسی داعم میشه با هارد ریسیت هم پاک نمیشه یاعلی. لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 تمام اینکارها رو تست کردم ولی فقط جزیی از گوشی فارسی میشه و بس احتمالا رامی باید براش باشه که با مورلوکال و یا csc و یا enable languege بشه فارسیش کرد و من دنبال همون رامم که به هر نحوی یکجوری فقط فارسی کامل بشه لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 با این رام میتونید روت کنید و بعد فارسیش کنید دوست عزیز Download file TNX-J200YDOU1AOJ2-20151112165950.zip لینک ارسال
MohsenRez@ei 10 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 این مدل پیش فرض فارسی نداره ! رام فارسیشو اقای نجفی کوک کرده اینم لینکش ممنون میشم رام این مدلو رو کوک کنید اقا ایلیا لازمش دارم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.