arash167 26 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 سلام 24/02/2015 تاریخ شروع به کار انجمن gsm developers تبریک به ایلیا تبریک به تمام مدیران سابق و حال و همه دوستانی که اینجا جمع شدیم و عضو یک خانواده ایم اونم خانواده gsm developers بدون شک انجمن با اینکه یکسال بیشتر از فعالیتش نمیگذره با درایت و مدیریت اقای صوری و همچنین سایر دوستان پیشرفت چشمگیری داشته امیدوارم باتلاش و همت تک تک شما ، انجمن بیش از پیش مسیر پیشرفتش رو طی کنه تولد یکسالگی انجمن مصادف شد با تولد سرور جدید که کاملا متفاوت طراحی شده . جا داره همینجا به اقای صوری و سایر دوستان به خصوص معاون انجمن MR.Ali که شب و روز وقت گذاشتن برای به ثمر نشستن انچه که الان میبینیم خدا قوت بگیم امیدوارم تولد انجمن بهانه ای بشه برای دوستی های بیشتر بین اعضای خانواده بزرگ gsm developers لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 ان شا الله شاهد پر بارتر شدن هر روز انجمن باشیم و سرافراز و سربلند باشند همه زحمت کشان انجمن......... irgsm لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 منم به نوبه خودم تبریک میگم. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 سلام ودرود به همه دوستان گلم منم عرض تبریک و ارزوی موفقیت برا تمام دوستان بخصوص مدیران عزیز دارم به امید روزهای بهتر و برتر :dddddd:dddddd:ddddd http://uupload.ir/files/okf_images.jpg لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 سلام منم تبریک میگم و برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم. یا حق لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 به همه دوستان و همکاران بابت یک ساله شدن بهترین انجمن تخصصی ایران تبریک میگم=p~=p~=p~ لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 خدا قوت دوستان من هم به یکایک هکاران زحمت کش تبریک میگم لینک ارسال
ma0611 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 من هم به نوبه ی خودم تولد یک سالگی رو تبریک میگم و مطمن هستم در اینده پیشرفت چشمگیری خواهید داشت. خدا قوت لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 درود برشما انشالله با ا نجمنی متفاوت در خدمت عزیزان باشیم شعار ما هر روز بهتر از دیروز:dddddd:dddddd لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2016 تبریک به ایلیای عزیز وهمه مدیران که واقعا تویک سال گذشته زحمت کشیدن وانجمن وبه یکی ازبهترین وپربارترین سایتهای ایران تبدیل کردن. تبریک وخسته نباشیدبه همه عزیزان وآرزوی موفقیت وپیشرفت برای همه GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.