jalals85 10 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 سلام به همه دوستان گوشی y220بعد از فارسی سازی خاموش شده و هر کاری میکنم فلش نمیحوره چندتا از فایل های ترمیمی ک توی اینترنت موجود بود هم تست کردم اما جواب نگرفتم و با ارور 3142 مواجهه میشم.میشه راهنمایی بفرمایید.ممنونم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 سلام به همه دوستان گوشی y220بعد از فارسی سازی خاموش شده و هر کاری میکنم فلش نمیحوره چندتا از فایل های ترمیمی ک توی اینترنت موجود بود هم تست کردم اما جواب نگرفتم و با ارور 3142 مواجهه میشم.میشه راهنمایی بفرمایید.ممنونم درود بر شما ... این مشکل در این مدل شایع هستش و برای اولین بار توسط تیم ما حل شده و در بخش ترمیم بوت قرار داده شده است ... شما برای دسترسی به این بخش باید اشتراک تهیه کنید ... موفق باشیذذ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 سلام دوست عزیز اول کاربر ویژه بشید و بعد درخواست راهنمایی کنید البته با اجازه اساتید :-? لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.