reshad 10 ارسال شده در 21 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2015 سلام من یک کر 2 برام اوردن خودش خود به خود خاموش میشه زمانش 30 استفاده نکنی فلش زدم صفحه سیاه شدچندتا فایل زدم صفحه برگشت ولی هنوز همون مشکل داره گوشی نو هستش g355h دوسیم کارت لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2015 سلام..دروود دوست عزیز با سیم کارت یا بدون سیم کارت.. شما گوشی رو با منبع تست کنید.. اعلام نتیجه کنید.... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2015 درود همکار عزیز کارهایی را که میگم تست و اعلام نتیجه کن استفاده از یه باطری اورجینال استفاده با منبع تغذیه سوکت شارژ را وصل کنید و تست کنید لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 23 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2015 منم یه گوشی نو مثل همین داشتم همین مشکل رو داشت هر کاری کردم اوکی نشد دادم نمایندگی اوکی کرد لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2015 سلام دوستان من با سیم کارت و بدون سیم کارت تست کردم فرقی نکرد با یک باطری دیگه تست کردم بازم هیچ جواب نداد ولی با منیع تا 1 ساعت خوب بود بعد رو 20 امپر موند و صفحه سیاه میشه دیگه نمیدونم چیکار کنم لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 درود دوست عزیز انشالله تا فردا اموزش حل این مشکل رو میزارم موفق باشید... لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 23 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2015 سلام دوستان من با سیم کارت و بدون سیم کارت تست کردم فرقی نکرد با یک باطری دیگه تست کردم بازم هیچ جواب نداد ولی با منیع تا 1 ساعت خوب بود بعد رو 20 امپر موند و صفحه سیاه میشه دیگه نمیدونم چیکار کنم مشکل سریال یا انتن نداره؟سیمکارت روشس میندازید همه چی اوکیه؟ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 25 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2015 سلام با توجه به توضیحات شما باید گوشی بعد از رفتن به حالت استندبای خاموش بشه درسته ؟ و علت خاموشی ربطی به 30 ثانیه نداره و زمان 30 ثانیه در واقع مدت زمان رفتن گوشی به حالت استند بای هست شما با تغییر زمان استندبای میتونی به علت صحیح مشکل پی ببرید اگر این باشه که احتمالا ایراد سخت افزاری است و میتونه از کریستالا باشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.