iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام برای فارسیی کردن اورده بود با atfزدم چند تا اریز کردو اروو داد حالا دیگه به باکس وصل نمیشه برا فلش...با این باکس ها هم تست شدهatf best ufs mt irgsm لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 درود بر شما همکار عزیز با کابل پشتی و باکس ufs بزن لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 درود بر شما همکار عزیز با کابل پشتی و باکس ufs بزن همه رو تست کردم .......... irgsm لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 با usb هم تست کن لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 با usb هم تست کن نه نمیشه با یو اس بی ......... irgsm لینک ارسال
hesam021 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام-قبلا از این جور مشکلات برام رو گوشیهای مختلف پیش اومده بود که با کابل پشت باتری، باکسهای jaf وباکس uni معجزه میکردن-اگه این باکسهارو داری،با اینها امتحان کن،و اگه نداری به نظرم ببر پیش یه همکار که این باکسهارو داره لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام-قبلا از این جور مشکلات برام رو گوشیهای مختلف پیش اومده بود که با کابل پشت باتری، باکسهای jaf وباکس uni معجزه میکردن-اگه این باکسهارو داری،با اینها امتحان کن،و اگه نداری به نظرم ببر پیش یه همکار که این باکسهارو داره از همکارا یه سیم کارت جف گرفتم اما هرکاری میکنم نمیتونم اجرا کنم...کسی میتونه کمک کنه تو تیم ویور برام اوکی کن ...ممنونم irgsm لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 منم یک 6300 دارم با atf فلش زدم خوابید والان دیگه فلش نمیخوره.البته hwk فلش میزنه ولی روشن نمیشه و jaf وmt ویونی وmx وatf دارم فلش نمیخوره. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 از همکارا یه سیم کارت جف گرفتم اما هرکاری میکنم نمیتونم اجرا کنم...کسی میتونه کمک کنه تو تیم ویور برام اوکی کن ...ممنونم رو ویندوز سون نصب میکنی یاxp GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام دوست عزیز این گوشی تنها در خالت روشن امکان فلش با یو اس بی رو داره .دوم اینکه اگر باکس ام ایکس دم دست دارید یا همکارا کسی داره با ام ایکس هم بزنید عالیه . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.