persian.gsm 14 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 با درود گوشی رو بصورت لوگو و رسیت آوردن کارهای بنده: فلش با رام ارائه شده در سایت توسط بهمن عزیز با sp flash گوشی به منوی ریکاوری نمیره و همون مرحله اول قفل میشه وقتی ریکاوری رو انتخاب میکنم گوشی با زدن پاور تا لوگو میاد و بعدش خاموش میشه ممنون میشم راه کار ارائه فرمائید من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 با درودگوشی رو بصورت لوگو و رسیت آوردن کارهای بنده: فلش با رام ارائه شده در سایت توسط بهمن عزیز با sp flash گوشی به منوی ریکاوری نمیره و همون مرحله اول قفل میشه وقتی ریکاوری رو انتخاب میکنم گوشی با زدن پاور تا لوگو میاد و بعدش خاموش میشه ممنون میشم راه کار ارائه فرمائید درود دوست عزیز با این فایل هم یه تست کنیدHolly-U19V100R001C328B106_flashtool لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز من همین مشکلو با بیلید 109 حل کردم لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز من همین مشکلو با بیلید 109 حل کردم بیلد ۱۰۹ بصورت فایل فلش رو پیدا نکردم متاسفانه فقط با مموری میشد که اونم نمیره رو حالت آپدیت ممنون میشم اگه کسی داره... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 گوشی با SPflashtools فرمت میشه؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 خدمت شما حل مشکل سنسور و لوگوی hol-u19 لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2016 خدمت شما حل مشکل سنسور و لوگوی hol-u19 عرض کردم که با مموری بوت نمیشه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2016 گوشی با SPflashtools فرمت میشه؟ ترسیدم تست کنم سریالش بپره کسی راهکاری نداره برای این مشکل که قطعی باشه؟ با فایل فلش بالا هم زدم کامل فلش خورد ولی تغیری حاصل نشد لطفا راهکار خاصی اگه دارین ارایه بدین چندین روزه دستمه نتونستم کاریش کنم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2016 سلام فایل خدمت شما download لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2016 سلامفایل خدمت شما download امکانش هست توضیح بفرمایید مشخصات فایل رو؟ این چند روزه کلی فایل دانلود کردم گفتم شایدقبلا داشته باشمش من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.