ei.g.a 17 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سلام خدمت دوستان یه گوشی مشتری آورده میگه خود به خود خاموش شده.وصل میکنم به سیستم فقط چراغ قرمز کوچکش روشن میشه دیگه هیچ علایمی نداره.سیستم هم نمیشناسه این روش ها هم تست کردم بازم هیچ عکس العملی نداره. http://gsm-developers.ir/thread3119.html http://gsm-developers.ir/thread7196.html فقط میخوام بدونم مشکل از هارده یا اینکه راه های دیگه ای هم هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 این گوشی کلا روح هواوی رو با این همه خرابی که داد شاد کرد اکثرا این گوشی با فایل هایی که تو این سایت هست درست میشه در این صورت باید یه سخت افزار رو هارد و تغذیه این گوشی کار کنه لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 این گوشی کلا روح هواوی رو با این همه خرابی که داد شاد کرد اکثرا این گوشی با فایل هایی که تو این سایت هست درست میشه در این صورت باید یه سخت افزار رو هارد و تغذیه این گوشی کار کنه دارم میگم که اصلا گوشی شناسایی نمیشه که من بخوام فایل روش رایت کنم.خودمم احتمال میدم سخت باشه.اما خودش گفت خود به خود خاموش شده گفتم یه کارایی روش انجام بدم لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اگه خط قرمز پر نمیشه هارد و نرم افزار نیست... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سلام دوست عزیز روی آی سی تغذیه هیت بگیر و تکون ریزی بده ببین فرقی میکنه یا نه البته دقت کن اگه چسبی باشه باید با احتیاط و مهارت کافی که انشااله داری کامل از روی برد برداری و بعد پایه سازی و پاکسازی برد دوباره بزاریش مورد داشتم که با ریبال تغذیه حل شده لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 با سلام دوست عزیز با این موردی که شما میگین باید اول نرم افزاری چک کنید منتها یه چیزایی هست که باید اونا را هم چک کنید اول اینکه به منبع بزن با پاور و بدون پاور جریانگشی را ببین اگر بدون پاور جریانگشی داشت و با پاور جریانگشی در حد یه گوشی سالم بالاتر باشه سخت افزار دوم به کامپیوتر وصل کن ببین درایور شناسایی میکنه یا نه اکه گوشی را شناسایی کرد مشکل گوشی سخت افزار واگر شناسایی نشد از ترمیم بوت گوشی ولی موضوعی که این وسط هست گوشی خود به خود خاموش شده پس احتمال بوت کمه واخرین مورد اگر زمانی کابل کامپیوتر یا شارژر وصل میکنی وچراغ بالای گوشی روشن میشه شک نکن سخت افزاره با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 با سلامدوست عزیز با این موردی که شما میگین باید اول نرم افزاری چک کنید منتها یه چیزایی هست که باید اونا را هم چک کنید اول اینکه به منبع بزن با پاور و بدون پاور جریانگشی را ببین اگر بدون پاور جریانگشی داشت و با پاور جریانگشی در حد یه گوشی سالم بالاتر باشه سخت افزار دوم به کامپیوتر وصل کن ببین درایور شناسایی میکنه یا نه اکه گوشی را شناسایی کرد مشکل گوشی سخت افزار واگر شناسایی نشد از ترمیم بوت گوشی ولی موضوعی که این وسط هست گوشی خود به خود خاموش شده پس احتمال بوت کمه واخرین مورد اگر زمانی کابل کامپیوتر یا شارژر وصل میکنی وچراغ بالای گوشی روشن میشه شک نکن سخت افزاره درود صدرا جان. ممنون از توضیحات کاملتون.خدمتتون عرض کنم که به منبع میزنم قبل پاور جریانکشی نداره و بعد پاور هم جریان طبیعی به نظر میرسه بین 14. تا 15. صدم میکشه.مورد دوم هم اینکه به سیستم میزنم اصلا شناسایی نمیشه و فلش تولز هم هیچ عملی نداره نسبت بهش و بعدم اینکه اون چراغ قرمزش موقع شارژ و موقع وصل به سیستم روشن میشه لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 درود صدرا جان. ممنون از توضیحات کاملتون.خدمتتون عرض کنم که به منبع میزنم قبل پاور جریانکشی نداره و بعد پاور هم جریان طبیعی به نظر میرسه بین 14. تا 15. صدم میکشه.مورد دوم هم اینکه به سیستم میزنم اصلا شناسایی نمیشه و فلش تولز هم هیچ عملی نداره نسبت بهش و بعدم اینکه اون چراغ قرمزش موقع شارژ و موقع وصل به سیستم روشن میشه سلام..دروود.. یبار سوکت usb تست و نهایت عوض کن.. اگر بازم همون مشکل رو داشتین.. مشکل از هارد هستش.. موفق باشید.. انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.