peiman.rps 14 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان گوشی دارا مشکل شارژ به این صورت که وقتی گوشی را به شارژ میزنم به صورت معکوس عمل میکنه و شارژ سریعتر خالی میشه چراغ نشانگر شارژ به صورت چشمک زن روشن خاموش میشه علامت شارژ روی گوشی ثابت هست و چشمک نمیزنه در حالت خاموش و روشن هم هیچ تفاوتی نداره فلش زدم دیودهای پشت کانکتور شارژ را حذف کردم و سلف دوبل را که بعد از این دو دیود هست چک و محض اطمینان یکسره کردم آی سی m8841 که تغذیه کوچک هم میگیم ریبال کردم ولی فرقی نکرد در ضمن گوشی در حالت خاموش 0.01 جریانکشی داره که گاهی اوقات بین 0-1 بازی میکنه و این مورد بدون آی سی ذکر شده هم فرقی نکرد راستی یادم رفت بگم کامکتور شارژ هم سالمه و پشت کانکتور ولتاژ دارم منتظر راهنماییهای دوستان هستم لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 کسی نیست کمکی کنه؟ پیدا کردن تغذیه اورجینال سخته میخوام اول مطمئن بشم بعد بگردم دنبالش help me please dear لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 سلام دوست علامی که گفتید ایراد از تغذیه هست تعویض کنید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.