sky73 12 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 این نوع گوشی فقط wcdma ندارن و الکی نوشتن مثل همه گوشی چینی که الکی نوشته lte لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 این نوع گوشی فقط wcdma ندارن و الکی نوشتن مثل همه گوشی چینی که الکی نوشته lte ممنون ولی مشتری مطمئن هست که قبلا +h استقاده کرده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 با سلام بله مورد مشابه هست که wcdmaدرج شده باشه ولی به این حالت نرهبله لینک فایل زیاد هست ولی مورد مشابه i9190 از یک سی پی یو بالغ به ده مدل هست واخرین مورد گوشی چینیه دوست عزیز سروتهش چندتا ای سی بیشتر نداره طبق گفته های دوستان تا موقعی فلش نزدین هیچ اقدام سخت افزاری انجام ندین یه رام پیدا کردم زدم گوشی خاموش شد که خوشبختانه با ولکانو رید گرفته بودم و برگردوندم =p~ ولی هنوز هم همون مشگل پابرجاست GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 ممنون ولی مشتری مطمئن هست که قبلا +h استقاده کرده دوست من درمورد گفته های مشتری بااحترام فراوان ، زیاد ملاک قرار ندین در مورد فایل فلش هم ورژن برد تو این سری گوشیها خیلی مهم هست و حتما تو مشخصات از این گزینه چشم پوشی نکن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.