hamed67vi 51 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 دانلود فایل فلش J700F/DS تستت شده بدون مشکل خاموشی آندروید 5.1.1 صد در صد تست شده دانلود با لینک مستقیم لینک کمکی لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2016 ببخشید فارسی داره یا نه؟؟؟ لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 شما مطمئن هستین این فایل مال dsهست من این فایل را تست کردم با ستاره مربع 1234مربعdsبود این فایل را زدم گوشی خاموش شد بوت پروند با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 ببخشید فارسی داره یا نه؟؟؟ منطقه رام مربوط به امارات هستش و دارای زبان فارسی میباشد لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 16 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2016 شما مطمئن هستین این فایل مال dsهست من این فایل را تست کردم با ستاره مربع 1234مربعdsبود این فایل را زدم گوشی خاموش شد بوت پروند درود ببخشید که این سوالم تاپیک رو دوباره بحث گشا میکنه ولی لازمی دونستم که مطرح کنم با توجه به گفته اقا صدرا ایشون این فایلو تست کردند و گوشیشون بوت پرونده درحالیکه اقای حامد هم تاکید کردند که تست شدست و مشکل خاموشی نداره و در اخر معلوم نشد چه چیزی باعث شده که گوشی اقای صدرا بوت بپرونه منم میخام فایلو دانلود کنم و با خاطر جمعی که قرار دادین فایلو رایت کنم چون تخصص در ترمیم بوت ندارم کارم لنگ میمونه متشکر میشم اگه پیگیری کنیدً@*&،454 خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 با سلام شما میتونین چهار فایل دانلود کنید وفایل بوتلودر را قرار ندین سه فایل فلش بزنین بدون از بین رفتن بوت با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 با سلام شما میتونین چهار فایل دانلود کنید وفایل بوتلودر را قرار ندین سه فایل فلش بزنین بدون از بین رفتن بوت تنها روش 100 درصدی همینه. جواب دادن یه فایل برای یه گوشی دلیل بر این نیست که اون فایل حتمیه. اون فایل با اون گوشی مطابقت داشته اوکی شده ممکنه با گوشی بعدی مطایقت نداشته باشه. موفق باشید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.