vahid_mahmeh 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 با سلام و احترام يه گوشي j700h/SD دارم مشكل گوگل اكانت داره با نرم افزار Bypass any Samsung Google Account Lock از طريق كابل otg هم نميشه گوگل اكانتشو حذف كرد ممنون ميشم راهنمايي كنيد درضمن با باكس bst و z3x هم اقدام به reset frp كردم اوكي ميده ولي مشكل همچنان پابرجاست با تشكر لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 با سلام شما باید یبار گوشی رو فلش کنید البته دقت کنید که فایل فلش مخصوص خودش باشه و مشکل خاموشی ایجاد نکنه بعد از فلش دوباره اقدام به حذف اکانت کنید مشکل حل خواهد شد. لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 دوست گرامی یکی از دوستان بنده با این روش که عرض میکنم جواب گرفت شما تو z3x مدل هایی دیگه سامسونگ رو انتخاب بگنید و reset frp رو بزنید تا جواب بگیرید مثلا j500h لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 با سلام و احتراميه گوشي j700h/SD دارم مشكل گوگل اكانت داره با نرم افزار Bypass any Samsung Google Account Lock از طريق كابل otg هم نميشه گوگل اكانتشو حذف كرد ممنون ميشم راهنمايي كنيد درضمن با باكس bst و z3x هم اقدام به reset frp كردم اوكي ميده ولي مشكل همچنان پابرجاست با تشكر با سلام اولا چک کنید مشکل شما google acontهست یاsamsung acontگوگل اکانت با روشهای فوق حذف میشه اما سامسونگ اکانت یه کم دردسر ساز و اگر موفق به حذف اکانت نشدین باید از سرویس خذف سامسونگ اکانت استفاده کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.