سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 سلام به همه یه j700h مشتری اورده که اکانت گوگل داشت که از طریق otg اکانت رو حذف کردم میخاستم اینو بدونم آیا با باکس z3x هم میشه اکانت گوگل رو حذف کرد یا نه اگه میشه چطوری؟:-" GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 سلام بله میشه فکر کنم اسم گزینش reset frp و .... از اینا باشه باکس باید اکتیو باشه خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 سلام بله میشه فکر کنم اسم گزینش reset frp و .... از اینا باشه باکس باید اکتیو باشه خوش باشید ممنون پیداش کردم بعدن روی یه گوشی تست کنم ببینم میشه یا نه راست گوشی باید درحالت روشن باشه یا نوع دیگه ای؟ #-o GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 در حالت دانلود مد همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
mobile yak 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 تو بعضی موارد با توجه به رامی که روی گوشی زده شده متاسفانه باعث میشه که گوشی کابل otg را شناسایی نکنه و بهترین راه حل گوشی به دانلود مد برده و به وسیله باکس z3x گزینه reset frp رو بزنیم لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 روی اکثر گوشی ها این فایل جواب میده با کابل otg میتونید نصب و بعد گوشی رو reset کنید http://www.4shared.com/mobile/KcPa2Trdce/Bypass_any_Samsung_Google_Acco.html? لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 روی اکثر گوشی ها این فایل جواب میده با کابل otg میتونید نصب و بعد گوشی رو reset کنید http://www.4shared.com/mobile/KcPa2Trdce/Bypass_any_Samsung_Google_Acco.html? ممنون این روش رو یاد دارم می خاستم با z3x هم یاد بگیرم که به کمک دوستان یاد گرفتم ممنون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 z3x در بیشتر مواقع میزنه که آ«لاک کرده ولی عملا میبینین که به همون صورت هست و frp تغییر نکرده. ولی بهترین گزینه برای آنلاک باکس آسان سام هست که تمامی این قفل ها و قفل اکانت های سامسونگ ها رو شامل میشه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.