mehrdadnafari 10 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2015 دو تا گوشی s4 دارم که imei null شده که فایل imei fix هم روش رایت کردم ولی هیچی به هیچی اگه کسی راحی داره لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 درود دوست عزیز با نرم افزار اودین فایل مورد نظر را از لینک پایین دانلود ودر بخش pda قرار داذه و اقدام به فلش کنید download A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اگه نتونستي اوكي كني سوپر سريال بزن spt-bst لینک ارسال
mehrdadnafari 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 من با فایل fix imei زدم که حجمش 2.42 هستش سریال درست شده انتن هم داره ولی سیم که میندازم انتن نداره لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 من با فایل fix imei زدم که حجمش 2.42 هستش سریال درست شده انتن هم داره ولی سیم که میندازم انتن نداره root device Defult efs super imei 3g repair به ترتيب برو اوكي ميشه فقط اينكه سريال گوشيت عوض ميشه لینک ارسال
mehdikot 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 من هم همین مشکل رو دارم میدونم باید پست جدا میزدم. اما چون مشکلم یکی بود گفتم همینجا بنویسم قیمت بیس باند unknown مینویسه fix imei هم زدم اما درست نشد فقط z3x دارم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 من هم همین مشکل رو دارم میدونم باید پست جدا میزدم.اما چون مشکلم یکی بود گفتم همینجا بنویسم قیمت بیس باند unknown مینویسه fix imei هم زدم اما درست نشد فقط z3x دارم ممنون میشم راهنمایی کنید فك نكنم با z3x بشه برادر ، اخه سوپر نداره زد اول بايد دانگريد كني پايين ترين ور*زن بعد شروع كني به ترميم زياد سخت نيست نياز به تعويض بيس باند هم نيس اگه نرم افزاري پريده آنتنش 100% نرم افزاري درست ميشه بايد ستاره مربع 0808 هم بزني و حالت adb مود هم قرار بدي تا بتوني ترميم كني لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 10 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2015 دوست عزیز یه فایل مودم دیگه روش رایت کن...حل میشه. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.