bashir564 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 باسلام به همه دوستان یه p6 برام اومده کانکتور سیمش خراب بود اونو عوض کردم اما الان کلید پاورش کارنمی کنه ولی موقی که به شارژر وصلش می کنم تصویرش میا وعادی شارژ می کنه اگه کسی شماتیک داره لطف کنه اگه هم نیست کسی راه حلی داره لطف کنه ممنون میشم لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 سلام..دروود کلید پاور رو چک کن.. در صورت نیاز تعویض کن... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
bashir564 10 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز تعویض شده لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز تعویض شده دروود شما اول کاربر ویژه بشین.. تا سلوشن ارایه بدم... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 باسلام به همه دوستان یه p6 برام اومده کانکتور سیمش خراب بود اونو عوض کردم اما الان کلید پاورش کارنمی کنه ولی موقی که به شارژر وصلش می کنم تصویرش میا وعادی شارژ می کنه اگه کسی شماتیک داره لطف کنه اگه هم نیست کسی راه حلی داره لطف کنه ممنون میشم همکار گرامی وقتی که کلید پاور را میزنی کمی روی cpu , تغذیه با انگشت فشار بیار شاید لحیم سردی داشته باشه قطعات اطراف کلید را هم چک کن شاید موقع جدا کردن برد از قاب فشار وارده باعث ترک یا کنده شدن قطعات مسیر شده باشه لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 با سلام اگه شما می خواید که دوستان به شما راهکار بدن باید تو انجمن فعالیت کنید که به شما کمک کنند چند تا پست بزنید که از تعمیر کار بودنتون مطمن شن. لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 جالبه که تو بخش تعمیرات محصولات اپل یه مدل از هواوی قاچاقی وارد شده همکاران دقت کنین بخشها به هم نریزه مدیران و ناظمان محترم هم در صورت امکان انتقال بدن لینک ارسال
ali12345678 10 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 سلام خسته نباشید خدمت همکاران کانکتور سیم کارت p6 هوایی تعویض کردم الان پاور که میکنم هیچ جریانی نمیکشه لینک ارسال
ali12345678 10 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 شماتیک پاور p6رو خواستم لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 18 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2017 شماتیک پاور p6رو خواستم سلام...دروود خدمت شما... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.