سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2016 سلام میخاستم آموزش در رابطه به عوض کردن قسمت سیم کارت رو برام بذارید مدلش فرقی نمی کنه فقط میخاستم اساس کار رو یاد بگیرم مثل نوع هیتر کرفتن ،نوع هویه کردن کار و غیره [/img] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 29 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2016 سلام دوست عزیز اول چک کنید اطرافش آیسی حساس مثل سی پی یو نباشه هم از پشت هم از رو هر طرف که آیسی کمتری داشت با هیتر با حرارت مناسب اقدام به برداشتن بکنید ولی اگه هردو طرف آیسی حساس داشت باید با دستگاه بی جی ای یا اینفراد اقدام به برداشتن بکنید که خیلی کم پیش میاد لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 30 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2016 سلام دوست عزیز بنده بشخصه تمام این مدلا رو با سیمچین و با کمی دقت از رو برد جدا میکنم بدون کوچکترین هیتری این روش بدرد قسمتایی میخوره که پشت کانکتور سیم ایسی چسبی باشه قبلنا بنده دستمال کاغذیرو خیس میکردم میزاشتم رو ایسی که پشت جا سیم یا هر قطعه ای بعذ با هیت ملایم برمیداشتم که ذستمال خیس جلوی داغ شدن ایسی رو میگیره ولی بهترین و بی دردسرترین راه بنظرم همون سیمچینه که هیچ ایرادی پیش نمیاد فقط دقت ... لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 30 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2016 سلام دوست عزیز بنده بشخصه تمام این مدلا رو با سیمچین و با کمی دقت از رو برد جدا میکنم بدون کوچکترین هیتری این روش بدرد قسمتایی میخوره که پشت کانکتور سیم ایسی چسبی باشه قبلنا بنده دستمال کاغذیرو خیس میکردم میزاشتم رو ایسی که پشت جا سیم یا هر قطعه ای بعذ با هیت ملایم برمیداشتم که ذستمال خیس جلوی داغ شدن ایسی رو میگیره ولی بهترین و بی دردسرترین راه بنظرم همون سیمچینه که هیچ ایرادی پیش نمیاد فقط دقت ... ممنون با روش سیمچین شما جواب داد تونستم جای سیم کارت رو درست کنم =p~ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
abuzar734 16 ارسال شده در 30 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2016 سلام برای تعویض کانکتور سیمکارت بسته به برد شما راهکارهای زیادی هست که هر شخص با توجه به سلیقه و مهارتش عمل میکنه مثلا دستمال مرطوب در جاهایی که پشت برد ایسی از نوع چسبی باشه خوب جواب میده اما در سایر ایسی ها ریسک داره شما هم میتونید با سرچ در نت از تجربیات همکارا استفاده کنید https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=change%20sim%20connector موفق باشید لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، 2016 سلام به همه نظر من اینه شما با هویه شیلد رو سیم کارت رو در بیاری فکر کنم 4 پایه نگه دارنه داره بعد با هویه دونه دونه پایه ها رو از رو برد جدا کن اگه نشد از هیتر استفاده کن چون تو کانکتور سیم کارت شیلدی وجود نداره سیم کارت پایه هاش زود تر از برد جدا میشه و در میاد یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 ممنون از همه دوستان به خاطر راهنمای هاتون:dddddd GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.