B A H A R 10 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 با سلام hol u19 فلش میشه ولی بعد ارم خاموش میشه وارد ریکاوری هم نمیشه خواستم با ورژن اخر که مخصوص مموری هستش فلش کنم اونم وار ریکاوری نمیشه تا با مموری فلشش کنم ممنون میشم کمک کنید3 تشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2016 با سلامhol u19 فلش میشه ولی بعد ارم خاموش میشه وارد ریکاوری هم نمیشه خواستم با ورژن اخر که مخصوص مموری هستش فلش کنم اونم وار ریکاوری نمیشه تا با مموری فلشش کنم ممنون میشم کمک کنید3 تشکر درود بر شما ... علت بوجود امدن مشکل چیست ؟ ببینید بوت انیمیشن گوشی رو نشون میده یا نه (همون پلیر هوواوی که موقع روشن شدن به نمایش در میاد) اگر بوت انیمیشن رو نشون بده میشه کاری کرد و اگر بعد رایت رام هم وارد ریکاوری نمیشه و بوت انیمیشن گوشی هم نشون نمیده اینش به احتمال زیاد از بخش های سخت افزاری هستش و این مدل عمدتا مشکل هارد پیدا میکنند. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2016 سلام دوست عزیز با فایل زیر تست کنید. اول rework رو رایت کنید بعد فلش کامل بزنید. part1 part2 part3 رمز فایل=12345 لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2016 دوست عزیز با چه بیلید نامبرهایی فلش کردی عنوان کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.