milad 15 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 سلام خدمت اساتيد عزيز خواستم ببينم بعضي گوشي ها رو به برنامه وصل ميکني جاي اينکه رنگ زرد باشه اون پايين بزني راحت بشه رنگ آبي مياد ونه تنها اين برنامه روتش نميکنه بلکه هيچي ديگه روتش نميکنه يه بار دادم يکي ازهمکارا نميدونم چيکارکرد 2دقيقه اي با کوشي که برنامه گوشي رو سبز ميشناخت وراحتم روت ميشد دوستان که تجربه شون بيشتره ممنون ميشه اگه راه حل يا قلق خاصي داره بهمون بگن بيشتر واسه بک اپ سريال به برنامه نياز داشتم اينم تصوير از مشکل که دقت کنيد رنگش ابي و قابل روت با هيچ برنامه اي نيست لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 اگه از برنامه های روت استفاده میکنید از iroot استفاده کنید درصورت حل نشدن بعد از روت busy box نصب کنید و گوشی رو خاموش روشن کنید میبینید که به راحتی وصل میشه لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 [/b] درود به اقا احسان گل بیزی باکسم نصب کردم گوشیم ریستارت ولی بازم آبی هستش و دسترسی به روت ندارم با ای روت وکینگ روت ووخیلی برنامه های موجود امتحان کردم نگرفت [/b] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 با سلام دوست عزیز شما ابتدا گوشی رو ریست کنید و دوباره تست کنید. اگر نشد فلش کنید. در مرحله آخر شما در قسمت دیوایز منیجر کانکشن رو پاک کنید و بزارید دوباره سیستم شناسایی بکنه احتمالا مشکل حل بشه. موفق باشید. لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 همه رو انجام دادم داداش بازم نشد مشکل درایور نیست عزیزفلشش کردم سریال نداره الان میخوام رستور کنم بک اپو نمیذاره باید روت بشه انگار دسترسی به روت نداره یه چیزی مثل گوشی هایی که بوتلودرشون بسته ست انجور مشکلی داره لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 دوست عزیز اول گوشی رو با یه برنامه روت کنید بعد بیزی باکسم نصب کنید از داخل برنامه گزینه نورمال رو انتخاب کنید گوشی هم رو mtp باشه وصل کنی حتما سبز میشه به غیر این طریق راهی نداره لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 [/b] داداشی باهیچ برنامه ای روت نمیشه که بخوام این حرکت رو بزنم روش [/b] لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 دوست عزیز هارد گوشی مشکل نداره لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 سلام ی سرچ بزنید قبلا اموزشش رو انجمن گذاشتن لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 داداشی قبلا خیلی باهاش کار کردم راحته ولی به این مشکل برنخوردم تا الان دوستان کسی هست کمک کنه این سایت چی میگه فکرکنم راه حل مشکلم اینجاست [uTIL][WIN][MT65xx] MTK Droid Root & Tools | MediaTek Android Smartphone - Post #5 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.