Anonymous 43 ارسال شده در 22 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2016 آموزش حل مشکل خاموشی هوآوی y220-u10 خوب بدون مقدمه میرم سراغ آموزش ابتدا طبق عکس فلش تولز را باز کنید و اسکتر رو انتخاب کنید . تو عکس ورژن فایل و فلش تولز مشخص شده فایل اسکاتر رام اصلی انگلیسی ورژن c496b204 رو با فلش تولز 174 انتخاب کنید حالت advance mode را با گرفتن کلید ctrl+alt+v فعال کنید و حتما تیک physically format از منوی option را فعال کنید و سپس فرمت رو زده و اون قسمت پایین دو تا گزینه هست که مربوط به فرمت کامل بدسکتورها و یکی هم بدون اون هست توی عکس ها مشخص شده طبق عکس تیک ها را بزنید و با گرفتن کلید ولوم بالا +و ولوم پایین یو اس بی را وصل کنید مرحله رایت پرولودر فقط با تیک پرولودر صورت میگیرد مرحله را فایل با گذاشتن تمام تیک ها و با گرفتن کلید ولوم بالا و پایین انجام میشود بعد از انجام کار گوشی را با یه فایل تست شده فلش کنید من خودم با فایل Y220-U10V100R001C466B214 انجام دادم و جواب داد بزودی فیلم تصویری هم میزام خدمت شما از گوشی فوق یدونه دارم تو مغازه فیلم تصویری میزارم تا راحت تر کار کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.