Mohammad Bagherzade 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 دروود مدتی در چند مدل اکبند این مشکل برام ایجاد شده E: unknown volume for path [/sbfs] راجب به این ایراد چیزی میدونین یا رفع شده؟ http://s6.picofile.com/file/8234568634/IMG_0044.JPG کار های که انجام شده: 1.فلش 4 فایله باpit 2.فلش با تک فایل اندرویید5 3.روت و انروت کردن و رایت ریکاوری کاستوم و رایت پچ فایل اما بی نتیجه یادباد انکه مرا یاد اموخت ادمی نان خورد از دولت یاد ID:mohammad_mobile لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 تجربه ای که من داشتم این مدلا در اثر رایت فایل فارسی اینجوری میشن راهش هم رایت فایل اصلی و اولیه ی گوشی هست برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
Mohammad Bagherzade 13 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 تجربه ای که من داشتم این مدلا در اثر رایت فایل فارسی اینجوری میشن راهش هم رایت فایل اصلی و اولیه ی گوشی هست دروود بر شما دوست عزیز j500fn فارسی نداره بنده هم با فایل csc , هم از طریق روت در ورزن های مختلف موفق به فارسی سازی شده ام و انروت کرده ام مجدد فلش شده دانگرید شده اما هیچ اتفاقه مشابه به مشکل ذکر شده مشاهده نشد در حال حاظر j500fn.g531h n910c برای بنده امده است این مشکل را دارند نکته جالب تر تمامی این دستگاه ها اکبند بوده اند و بدون گارانتی بعد از یک ساعت کار ریست میشوند در تمامی مدل ها مشکل به این شکل است یادباد انکه مرا یاد اموخت ادمی نان خورد از دولت یاد ID:mohammad_mobile لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2016 دروود بر شما دوست عزیزj500fn فارسی نداره بنده هم با فایل csc , هم از طریق روت در ورزن های مختلف موفق به فارسی سازی شده ام و انروت کرده ام مجدد فلش شده دانگرید شده اما هیچ اتفاقه مشابه به مشکل ذکر شده مشاهده نشد در حال حاظر j500fn.g531h n910c برای بنده امده است این مشکل را دارند نکته جالب تر تمامی این دستگاه ها اکبند بوده اند و بدون گارانتی بعد از یک ساعت کار ریست میشوند در تمامی مدل ها مشکل به این شکل است رام اولیه خودشو چک کردید که چی بوده ؟ تو ریکاوری یا با bst (مواردی که من داشتم بعد از یک ساعت ریست نشده) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
Mohammad Bagherzade 13 ارسال شده در 26 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2016 رام اولیه خودشو چک کردید که چی بوده ؟ تو ریکاوری یا با bst (مواردی که من داشتم بعد از یک ساعت ریست نشده) من به این شکل تحویل گرفتم رام های روی دستگاه بدون فارسی و بدون روت بودن در j500fn رام اورجینال توسط باکس z3x هم دانلود و رایت شد بدون مشکل اما همچنان ایراد پا بر جاست یک ساعت ریست مهم نیست اما صد در صد ریست مشه در منو اما در ریکاوری و دانلود مد ریست نمیشه یادباد انکه مرا یاد اموخت ادمی نان خورد از دولت یاد ID:mohammad_mobile لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.