z.3.x 13 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای روت بنده بوت لودرش رو انلاک کردم ولی متاسفانه با هیچکدوم از ابزار های روت روت نشد ورژن گوشی هم 5.0.2 هست و زیاد با این برند اشنایی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 با سلام دوست عزیز برای روت این مدل کافیه ریکاوری کاستوم رایت کنید سپس فایل روت رو از طریق ریکاوری رایت نمایید. موفق باشید. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 از دوستان کسی ریکاوری واسه این مدل رو اگه داره ممنون میشم واسم بزاره سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 با سلام دوست عزیز در پست زیر کاملا تصویری همراه فایل توضیح داده شده امیدوارم کارتون راه بیوفته ROOT M8 لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 سپاس از لطف تون اما متاسفانه وقتی ریکاوری رو رایت میکنم اوکی میده اما ریکاوری نصب نیست تو گوشی وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 سپاس از پاسخ گویی شما مشکل از اشتباه تایپ کردن بود حل شد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 درصورت روت شدن و حل مشکل اعلام نتیجه نمایید تا هم فایل ریکاوری و هم فایل روت ارائه شود. موفق باشید. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2016 سپاس حتما اما متاسفانه روت نشد روت رایت شد اما فکر کنم ورژن روت پایین بود موقع باز شدن ارور میده روت نشد اگه واسه این ورژن روت دارین لطف کنید لینک بدید بهم ممنون وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.