adib 16 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟ لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 شما با فایلهای دیگه تست کنید در حد امکان 4فایل لینک ارسال
Mohammad Bagherzade 13 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 با سلام خدمت اساتید محترم i8200 برام اوردن که بعد از چند دقیقه کار ریست میشد بنده هم اومدم فلشش کنم ولی متاسفاته اول فلش fild شدش و گوشی هر کاری میکنم فلش نمیگیره و این تصویر رو گوشی اومده بنظرتون نیاز به ترمیم بوت داره؟؟؟ دروود بر شما دوست عزیز ارور مربوطه در حین فلش را اعلام نمایید یادباد انکه مرا یاد اموخت ادمی نان خورد از دولت یاد ID:mohammad_mobile لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 نیاز به ترمیم بوت نداره . فایل فلش شما مشکل داره.فقط سافت بریک شده.ببرید به حالت دانلودمد دوباره با فایل سالم فلش کنید.لاگ فلشم میزاشتی بیشتر میتونستیم کمک کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.