hamed67vi 51 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2016 دانلود رام فارسی تبلت لنوو A5000-E با قابلیت تماس آندروید 4.1.2 تست شده بدون مشکل وباگ دانلود لینک سرور لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2016 ممنون دوست عزیز... فقط لطف کنید آموزش فلششو هم بزارید...چون فقط یک فایل سیستم داره. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2016 وارد فست بوت بشید >fastboot flash system system.img (با Minimal adb ) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2016 هیچ راهی دیگه نداره؟ چون تبلت خاموشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
reza_68 10 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 دوستان لینک پاک شده نداره کسی جایگزین کنه لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 امشب آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2016 باید گوشی رو فست بوت ببرید و با دستور adb این فایل رو رایت کنید این تبلت cpu intel هست و فایلش هم همینه چیز دیگه ای نداره البته روش فلش دیگه ای دتره که بنده در اسرع وقت خدمت دوستان عرضه میکنم لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 فایل حذف شده لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 فایل حذف شده سلام این فایل در سرور درج شده رسول جان - اونجا دانلود کنید gsm-developers.ir - ROOT / ORGINAL_FIRMWARE/LENOVO/A SERI/A5000-E/ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
reza_68 10 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2016 من امتحان کردم فایل رو می گیره کامل و اوکی میده اما باز هم روشن که می کنم میره تو ریکاوری کسی میدونه مشکل از چیه؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.