adib 16 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2016 نحوه روت کردن Asus FonePad 7 / K00E / ME372CG با سلام خدمت دوستان گرامی از اونجایی که چند نفر از دوستان توی فروم xda به من پیام دادن و خواستار آموزش نحوه ی روت کردن این تبلت شدن در این پست نحوه ی روت کردن رو خدمتتون عرض میکنم به طور خیلی خلاصه میرم سراغ اصل مطلب: پیش نیازها: یک شبکه اینترنت وایرلس( به هیچ عنوان از اینترنت سیم کارت قابل استفاده نیست.دلایلش رو حین آموزش توضیح میدم) یک تبلت Fonepad7 با بیلد نامبر v3.2.4 و یا v5.2.2 و اما آموزش: اول به شبکه وایرلس خودتون وصل بشید سپس ب این مسیر برید: کد: Settings -> About tablet -> System Update و کلید چک کردن آپدیت رو بزنید هنگامی که پیام آپدیت جدید رو دریافت کردید no رو انتخاب کنید. حالا به مسیر زیر برید: Settings -> Apps و به تب All رفته و بدنبال برنامه های زیر بگردید: کد: CMClient DMClient برای هر کدوم از برنامه های بالا مراحل زیر رو طی کنید: - کلید Force Stop رو بزنید - سپس Clear Data رو بزنید حالا به تنظیمات وایفای تبلتتون برید و روی شبکه ای که وصل شدید بهش نگه دارید و Modify Network رو انتخاب کنید. حالا مراحل زیر رو طی کنید: (دلیل این که گفتم از اینترنت سیمکارت نمیشه استفاده کرد همینه که تین تنظیمات رو نمیشه اعمال کرد!) - IP Settings رو به Static تغییر بدید اگر DNS 1 و DNS 2 موجود هست جایی یادداشتش کنید - DNS 1 رو به این آدرس تغییر بدید کد: 54.199.182.119 - DNS 2 رو خالی بگذارید (الان اینترنت تبلتتون کار نمیکنه ولی به صورت موقتی هست) - اکنون چک کردن آپدیت رو تکرار کنید(Settings -> About tablet -> System Update) - اگه با ارور مواجه شدید تبلت رو ریستارت کنید و دوباره تکرار کنید( برای خودم 3 یا 4بار تکرار شد) پس از دریافت پیام آپدیت که با اسم OTADelusion هست تایید کنید و بزارید که تبلت آپدیت رو دریافت کنه پس از دریافت آپدیت تبلت به صورت خودکار آپدیت رو نصب و ریستارت میکنه. حالا به تنظیمات وایفای برگشته و DNS 1 و DNS 2 رو به حالت قبل برگردونده و IP Settings رو به حالت قبل برگردونین. پس از دریافت.نصب و ریستارت تبلتتون روت شده! تبریک میگم! بیلد نامبرهای پشتیبانی شده: 3.2.2 : پشتیبانی نمیشود.به 3.2.4 آپدیت کنید 3.2.4 : دو نسخه WW و TW پشتیبانی میشود 5.1.6 : در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.به 5.2.2 آپدیت کنید 5.2.2 : نسخه WW پشتیبانی میشود 5.2.5 : در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.شاید در آینده اضافه شود. توضیحات: 1.از اونجایی که تا الان هیچ روشی برای فلش کردن تبلت موجود نبوده پس مواظب باشید که با تبلت چیکار میکنید.چون ممکنه که بریک کنید و ....!!!! 2.با این کار گارانتی تبلتتون باطل میشه! 3.اگر واقعا به روت نیازی ندارید پس اصلا اینکارو انجام ندید چون ریسک عواقبش خیلی بالاست! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.