rezakeshavarza 15 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 مشکل گوشی شما هارد هست !!! نه بابا هارد چی؟ گوشی سالم بود هیچ مشکلی نداشت فلش زدم دیگه خاموش شذ در ضمن frp هم داشت من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2016 با سلام دوستان عزیز این مورد به دلیل رایت فایل اشتباه انجام میشه 100% به خاطر بوت دستگاه هستش باید گوشی شما ترمیم بوت بشه موفق باشید. لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2016 نه بابا هارد چی؟گوشی سالم بود هیچ مشکلی نداشت فلش زدم دیگه خاموش شذ در ضمن frp هم داشت این مشکل خاموشی تو مدل j700f شایع هست!! بیشتر دوستان این مشکل رو داشتن !! رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
tixx 10 ارسال شده در 19 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2016 سلام دوستان بنده هم همین مشکلو دارم یه گوشی تاوان دادم رفت کلی روش کار کردم ولی بی فایده بود دوستان اگه کسی راه حلی پیدا کرده ممنون میشیم مطرح کنه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 20 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2016 با سلام دوستان عزیز این مشکل در مدل دقیق j700f/dd به وجود میاد و دلیل آن رایت فایل فلش اشتباه هستش درحال حاضر راه حل پیش رو فقط داشتن نمونه همون مدل و گرفتن فایل بوت و کرنل و رایت روی گوشی خاموش هستش ( که همون ترمیم بوت و جیتک زدن هستش ) البته بعضی از دوستان اعلام کردن که این کار رو انجام دادن ولی قطعی و کامل نبوده امیدوارم به زودی راه حل قطعی برای این مدل هم ارائه خواهد شد. موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.