tifo02 10 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سلام دوستان از دیروز هر کاری میکنم اپل ایدی ساخته نمیشه دوستان کسی تست کرده با انواع چیز پی ان امتحان کردم نشد سایفوون هم کار نمیکنه لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سلام دوستان از دیروز هر کاری میکنم اپل ایدی ساخته نمیشه دوستان کسی تست کرده با انواع چیز پی ان امتحان کردم نشد سایفوون هم کار نمیکنه برای ساخت اپل ایدی اول باید یه برنامه ی رایگان از اپل استور انتخاب کنی بعد اپل ایدی بسازی حتما از اخرین ورژن سایفون استفاده کن لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 برای ساخت اپل ایدی اول باید یه برنامه ی رایگان از اپل استور انتخاب کنیبعد اپل ایدی بسازی حتما از اخرین ورژن سایفون استفاده کن دوست عزیز سایفون فعال نمیشه اگه تست کردی لینکشو بهم بده لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 در اپدیت های جدید سرور اپل با یک ای پی در روز یک اپل ایدی بیشتر اجازه نمیده ساخته بشه برای ساخت اپل ایدی حتما از اخرین ورژن ایتونز استفاده کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.