arman3 10 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام خدمت اساتید و دوستان محترم. مشتری گوشی چینی vsun h3 آورده که کد حفاظتیش رو فراموش کرده. با استفاده از کلیدها ریست فکتوری کردم ولی بعد از اینکه بالا اومد دوبارهمون صفحه کد ظاهر شد. یه فایل از یک انجمن خارجی گرفتم فلش زدم گوشی کلا خاموش شد. با فایل باینری که قبل از فلش کردن با کرک پیرانها ازش بکاک گرفته بودم فلش کردم وبه حالت اولش برگردونوم. با ولکانوو چند نرم افزار هم امتحان کردم وایپ نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید... لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام Cpu ? باکس هایی که دارید ؟ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 cpu mtkهست ولی قفلی که گفتی به نظرم همون قفل مثل قفل شبکه هست که تنها راهش فلش هست شما یه اینفو از گوشی بدین شاید فایلش موجود باشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
arman3 10 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام Cpu ? باکس هایی که دارید ؟ MTK6582 باکس برای گوشی چینی ولکانو و gpg دارم لینک ارسال
arman3 10 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 cpu mtkهست ولی قفلی که گفتی به نظرم همون قفل مثل قفل شبکه هست که تنها راهش فلش هست شما یه اینفو از گوشی بدین شاید فایلش موجود باشه اینفو با کرک پیرانها: Waiting for USB Port... Set PreLoader USB VCOM Port (COM19) Please Hold "ON" to connect with the phone...USB Connected to Phone. CPU: MT6582 SW:0001 Ver: CA01 Downloading Boot8 ... EMMC Size: 0xD2000000 INT/EXT RAM Size: 0x0+0x0 Waiting for USB Port... Set DA USB VCOM Port (COM15) ---------------------------------- تصویر از قفل: لینک ارسال
arman3 10 ارسال شده در 11 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2016 راه حل این مشکل چیه دوستان؟؟؟ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 11 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2016 درود دوست عزیز ریکاوری پیشرفته cwm رو با فلش تولز رایت کنید لینک بعد از اوجا ریست کنید. اگه با ریست هم اوکی نشد تنها راهش رایت مجدد پارتیشن system . لینک ارسال
arman3 10 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 ریکاوری این مدل رو ندارم. مدل دیگه ای روش رایت میشه ؟؟ لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 دوست عزیزمون ریکاوریشو محبت کردن فرستادن میتونید از اونجا وایپ کنید و یا با استفاده از اروما منجر قفل رو بردارید ROM Vsun H3 CWM Recovery 5.5.0.4 | [Custom] add the 02/11/2015 on Needrom لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 16 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2016 این مشکل قفل privecyمیباشد وبا دانگل best mirackelوvolcanoبه راحتی قابل حل هست توضیعاتش تو سایت موجوده سرچ کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.