rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2016 سلام خدمت دوستان گرامی آقا یه گوشی 6303 برام اومده از امریکا اومده چطوری باید با atf انلاک شبکه کنم اوتورایز کردم و به بخش Imei & Locks رفته و در تب Simlocks گزینه Decrypt SL3 PM 120 HASHES را انتخاب کرده و بر روی Execute Selected Task کلیک کردم مراحل انجام شد اما هنوز قفل داره restriction code کد می خواد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2016 اینو تست کنید How To Upload Rap4 and Rapuyama (Simple Manual) - GSM-Forum If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
afshar 10 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2016 سلام دوست عزیز برای آنلاک سری sl3 باید لاگ atf را خریداری کنی لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2016 اینو تست کنید How To Upload Rap4 and Rapuyama (Simple Manual) - GSM-Forum آقا ما چیزی از این نفهمیدیم همه کارا رو کردم جواب نداد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2016 سلام..دروود باید کد انلاک تهیه بکنی... فکر نکنم بصرفه باشه... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 چقد هزینش میشه به نظر شما؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2016 چقد هزینش میشه به نظر شما؟ دروود قیمت دقیق ندارم... با جناب مهدی بهبودی یا جناب حسین اسمعیلی هماهنک کنید.. انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.