shock1 10 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 تسلیت آقای صوری غم از دست دادن عزیز غم واقعا بزرگ و دردناکیه لینک ارسال
iratel 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 منم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم آخرتون باشه و خدا بهتون صبر بده لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام ضایعه درگذشت مادر بزرگوارتان را از صمیم قلب تسلیت عرض می کنم خداوند متعال روح پاکش را با سرورش فاطمه زهراء محشور نماید و به بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 روحش شاد و یادش گرامی باد !! رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 خداوند مادرتون را رحمت کنه و به شما صبر بده مارو در غم خودتون شریک بدونید لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 منم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم آخرتون باشه و خدا بهتون صبر بده لینک ارسال
m62gsm 10 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 خدا رحمت کنه لینک ارسال
h_6767 11 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 درود درگذشت نا بهنگام مادر جناب ایلیا صوری چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می*نشیند ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره*ای جز تسلیم و رضا نیست این ماتم جانگداز را به خانواده محترم تان صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات طلب می*کنیم انا لله و انا الیه راجعون سلام و درود بر پدر و مادرم و شما عزیزان غم از دست دادن مادر را نمیدانم با چه کلمه یا جمله ای بیان کنم فقط خدا صبر بده لذت به روز بودن را با ما تجربه کنید اینجا فرداست تشکر کردن از پست دیگران امیدیست برای فعالیت بیشتر در انجمن لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 من هم به نوبه خودم تسلیت میگم ایلیا جان غم آخرت باشه لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 5 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2016 سلام داداش ایلیا ایشالله دیگه غم نبینی میدونم سخته خدا مادرت رو بیاموزه روحش شاد Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.