sfri.arash 121 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 درود درگذشت نا بهنگام مادر جناب ایلیا صوری چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می*نشیند ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره*ای جز تسلیم و رضا نیست این ماتم جانگداز را به خانواده محترم تان صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات طلب می*کنیم انا لله و انا الیه راجعون A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 خدا رحمت کنه و صبر بده بهشون ...دوستان لطفا تیتر رو اصلاح کنید ادم میخونه تیتر رو یهو هنگ میکنه .... irgsm لینک ارسال
farzin.gsm 10 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم امیدوارم که غم آخرتان باشد لینک ارسال
hesam021 10 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 خیلی ناراحت شدم-روحش شاد-خدا به اقای صوری صبر بده-همین جا از تمام کاربران میخوام که برای شادی روح مادر اقای صوری و تمامی اموات جمع یه فاتحه بفرستند-انشاالله که بعد از این خبرهایی مبنی بر شادی اقای صوری رو تو سایت ببینم لینک ارسال
reza_zare 10 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 سلام واقعا همه بچه ها تحت تاثیر قرار گرفتن منم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم امیدوارم غم آخرتون باشه و صبر خداوند شامل حالتون بشه. لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 راست میگن مادر نه تکرار میشه نه تکراری واقعا سخته روحش شاد و یادش گرامی لینک ارسال
اهورا1 10 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 ایلیا جان فقدان مادر بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم. انشاءلله جنت جاشون لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 تسلیت قطره ایست در برابر غم دریا گونه ی شما از خداوند صبری عظیم برای شما و خانواده محترمتان خواستارم امیدوارم غم آخرتان باشد برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 2016 من هم به نوبه خود تسلیت عرض میکنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.