farzin.gsm 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 دوستان عزیز گوشی فوق خود به خود مشکل عدم شناسایی سیمکارت براش پیش اومده.. مشکل به این صورته که هر سیم کارتی که روش بذارم حیت ورود و خروج سیمکارت پیغام سیمکارت شناسایی و سیمکارت خارج شد گوشی ریستارت میده ولی به محض بالا اومدن میگه سیمکارت موجود نیست و تماس اضطراری.. سریال و بیس باند هم سالم هستش... عملیاتی که بنده رو گوشی انجام دادم.. رایت Efs بکاپ گرفته شده رایت cert وqcnوnv آنلاک با samsung tool pro تعویض جا سیمکارت و حتی خشاب سیمکارت تعویض رام به هیچ عنوان تغییری در گوشی حاصل نشده و غیر از اینکه سریال و بیس باند حین عملیات Null میشد و بنده مجبور به ترمیم میشدم تو سایتای خارجی هم تاپیک زده بودن منتهی ندیدم پستی به نتیجه رسیده باشه.. ضمنا گوشی هیچگونه علاام ضربه و آب خوردگی نداره.. از اساتید و دوستان عزیز کسی نظری داره? لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2016 دوستان عزیز گوشی فوق خود به خود مشکل عدم شناسایی سیمکارت براش پیش اومده.. مشکل به این صورته که هر سیم کارتی که روش بذارم حیت ورود و خروج سیمکارت پیغام سیمکارت شناسایی و سیمکارت خارج شد گوشی ریستارت میده ولی به محض بالا اومدن میگه سیمکارت موجود نیست و تماس اضطراری.. سریال و بیس باند هم سالم هستش... عملیاتی که بنده رو گوشی انجام دادم.. رایت Efs بکاپ گرفته شده رایت cert وqcnوnv آنلاک با samsung tool pro تعویض جا سیمکارت و حتی خشاب سیمکارت تعویض رام به هیچ عنوان تغییری در گوشی حاصل نشده و غیر از اینکه سریال و بیس باند حین عملیات Null میشد و بنده مجبور به ترمیم میشدم تو سایتای خارجی هم تاپیک زده بودن منتهی ندیدم پستی به نتیجه رسیده باشه.. ضمنا گوشی هیچگونه علاام ضربه و آب خوردگی نداره.. از اساتید و دوستان عزیز کسی نظری داره? منم چند مورد داشتم حل نشده یکی از دوستان میگه حل میکنه ولی مبلغ حل کردن تقریبن بالاس لینک ارسال
farzin.gsm 10 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 من یه برنامه پیدا کردم بعد از نصب رو گوشی را میفته و فکنم 6یا7موردو تا حالا حل کردم.. و سیمو میخونه..مایل بودید آپ میکنم.. لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 من یه برنامه پیدا کردم بعد از نصب رو گوشی را میفته و فکنم 6یا7موردو تا حالا حل کردم.. و سیمو میخونه..مایل بودید آپ میکنم.. اگه لطف کنید اپ کنید برا همکاراتون ممنون میشیم موفق باشید لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 من یه برنامه پیدا کردم بعد از نصب رو گوشی را میفته و فکنم 6یا7موردو تا حالا حل کردم.. و سیمو میخونه..مایل بودید آپ میکنم.. ممنون میشم اپلود کنید و تست کنم لینک ارسال
rezabigdeli 10 ارسال شده در 13 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2016 لطف میکنید اگه اپ کنید لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 14 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2016 منم یه دونه داشتم درست نشد. یه جا خوندم نوشته نا هماهنگی بین فایل efs و مودم باعث این مشکل میشه . هنوز راه کاری براش نیومده لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 14 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2016 برای اطمینان از نرم افزاری بودن مشکل با سیم پین دار چک کنید ببینید درخواست پین میکنه ؟ لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 15 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2016 درود منم داشتم از نظر نرم افزاری همه راه کار ها رو تست کردم ولی بی فایده بود مشکل این گوشی سخت افزاره به احتمال زیاد اون ریستارت گوشی هم بدیل شناسایی کردن سوکت سیم کارت هست لینک ارسال
metallica1495 10 ارسال شده در 17 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2016 چرا پست من و پاک کردین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.