milad 15 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 سلام به دوستان عزیزم امیدوارم بدرد بخور باشه برای همکارای عزیز خب بریم سروقتش خیلی راحته دوستان ابتدا گوشی رو آنلاک بوتلودر کنید سپس گوشی رو با ولوم پایین و پاور به فست بوت ببرید بعدش برنامه رو اجرا کنید دانلود فایل Download 969kjzawcyh24gpdfeil rar از آپلود آی آر قسمت imei سریال گوشی رو بزنید بعدش رایت رو بزنید قسمت رایت cid هم داره میتونید سید گوشی رو 11111111 بزنید وتغییر بدید وهر رام اورجینالی میتونید رایت کنید درضمن میتونید هرسریالی بزنید باهاش من سریال گوشی ساده زدم روhtc one:-P امیدوارم بدرد بخور بوده باشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 سلام به دوستان عزیزم امیدوارم بدرد بخور باشه برای همکارای عزیز خب بریم سروقتش خیلی راحته دوستان ابتدا گوشی رو آنلاک بوتلودر کنید سپس گوشی رو با ولوم پایین و پاور به فست بوت ببرید بعدش برنامه رو اجرا کنید دانلود فایل Download 969kjzawcyh24gpdfeil rar از آپلود آی آر قسمت imei سریال گوشی رو بزنید بعدش رایت رو بزنید قسمت رایت cid هم داره میتونید سید گوشی رو 11111111 بزنید وتغییر بدید وهر رام اورجینالی میتونید رایت کنید درضمن میتونید هرسریالی بزنید باهاش من سریال گوشی ساده زدم روhtc one:-P امیدوارم بدرد بخور بوده باشه درود بر شما ... فایل ارشیو قرار داده شده مشکل داره لطفا بررسی کنید ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 لینک دیگه خدمت دوستان http://up.persianscript.ir/uploads2/0fbe-آموزش-ترمیم-سریال-مدل-htc-سری-Qualcomm.rar برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 سلام فایل مشکل داره لطفا لینک جدید .... لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 لینک جدید عزیزم تست کردم مشکل نداره شماتست ببین خوبه لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اگه گوشی دوسیم باشه چی؟ این فقط یه سریال رایت میکنه؟ شما تغییر cid رو هم تست کردید؟جواب داد؟ لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 لینک جدید عزیزم تست کردم مشکل نداره شماتست ببین خوبه ممنون ok شد لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اگه گوشی دوسیم باشه چی؟این فقط یه سریال رایت میکنه؟ شما تغییر cid رو هم تست کردید؟جواب داد؟ والله دروغ چرا دوسیمو تست نزدم عزیز تغیییر سید هم جواب داد راه دیگه راحتم واسه تغییر سید هست بعدا میذارم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.