shahin-gsm 12 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2016 دوستان من تو import عکس به آیفون مشکل دارم itools هم جواب نمیده هرکاریش میکنم ارور میده که ios 8.3 به بعد امکانش نیست قبلا یه سیستم داشتم آیتونزش قدیمی بود itools کار میکرد الان خوربه خود آپدیت شده دیگه کار نمیکنه یه برنامه جایگزین میخوام واسه itools مرسی لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2016 درود دوست عزيز شما مي تونيد از IfunBox استفاده كنيد . برای اجرا، نرم افزار iTunes باید قبلاً روی سیستم شما نصب شده باشد! لينك1= دانلود لينك2= دانلود پسورد لينك1=www.p30download.com پسورد لينك2=soft98.ir منبع:سافت98 و پي 30 دانلود لینک ارسال
Mohammad Bagherzade 13 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2016 دوستان من تو import عکس به آیفون مشکل دارم itools هم جواب نمیده هرکاریش میکنم ارور میده که ios 8.3 به بعد امکانش نیست قبلا یه سیستم داشتم آیتونزش قدیمی بود itools کار میکرد الان خوربه خود آپدیت شده دیگه کار نمیکنهیه برنامه جایگزین میخوام واسه itools مرسی دروود بر شما دوست عزیز خدمته شما در ios9 هم به راحتی قابل استفاده بوده و اپدیت اسانی هم دارد و بروز download یادباد انکه مرا یاد اموخت ادمی نان خورد از دولت یاد ID:mohammad_mobile لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.