iratel 10 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2016 با سلام خدمت اساتید محترم n920c برام اوردن که مشکل عدم کار نکردن تاچ داره ولی نکته ای که هست با قلم خود گوشی راحت کار میکنه ولی با انگشت خیر ممنون میشم از اساتید من رو راهنمایی کنن لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 1 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2016 دوست عزیز مشکل سخت افزاری منم همچین مشکلی داشتم همه جوره فایل زدم اما آخرم با تعویض تاچ مشکل برطرف شد لینک ارسال
iratel 10 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2016 پس بنظرتون راه دیگه ای جز تعویض تاچ نیست؟؟ لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2016 خودتون فلش کردید؟ مشکل من که سخت افزاری بود. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 2 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2016 این مشکل سخت افزاریه تقریبا شیش ماه پیش یه نوت3 خریدم همین مشکل رو داشت بازش کردم سوکتی که لمس بهش متصل میشد یه پایش قطع بود با وصل کردن اون پایه حل شد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.