tifo02 10 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 با عرض خدمت دوستان گوشی i9300 برام آوردن به گوشی زنگ میزنی صدای میکروفون داره جواب که میدی نه صدا میره نه صدا میاد رو میکروفون هم میذاری صدا نمیاد با هندزفری هم تست کردم صدا نمیاد به تک فایل فلش کردم بعد وایپ درست نشد لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سلام دوست عزیز توضیحاتتون گیج کننده هست وقتی زنگ میزنی چطوری صدای میکروفون داری تا تماس برقرار نشه و طرف مقابل گوشی بر نداره از کجا میدونه صدای میکروفون داری موقع ضبط صدا تست کردی ببینی صدا ضبط میشه یا نه ؟ در کل چیزی که من از صحبت های شما برداشت کردم مشکل شما سخت افزاری است و از ای سی صدا هست به شماره قنی u604 ولی این نکته در نظر داشته باش چون دقیقا پشت همین ای سی u604 سی پی یو قرار داره ممکنه هیتی که میدی این ای سی رو بردای باعث خرابی سی پی یو هم باشه لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سلام دوست عزیز توضیحاتتون گیج کننده هست وقتی زنگ میزنی چطوری صدای میکروفون داری تا تماس برقرار نشه و طرف مقابل گوشی بر نداره از کجا میدونه صدای میکروفون داری موقع ضبط صدا تست کردی ببینی صدا ضبط میشه یا نه ؟ در کل چیزی که من از صحبت های شما برداشت کردم مشکل شما سخت افزاری است و از ای سی صدا هست به شماره قنی u604 ولی این نکته در نظر داشته باش چون دقیقا پشت همین ای سی u604 سی پی یو قرار داره ممکنه هیتی که میدی این ای سی رو بردای باعث خرابی سی پی یو هم باشه درود دوست عزیز منظورم صدای باند گوشی که وقتی زنگ میزنی صدا میاد ولی وقتی جواب میدی رو میکروفون میزاری صدا از باند نداره لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دوستان مشکل هنوزه به ایسی مورد نظر هم دست نزدم اگه میدونید با این درست میشه که روش کار کنم ولی فکر نکنم به ایسی صدا ربط داشته باشه که روش کار کنم در حین مکالمه هم یه همچین علامتی میاد بعد قطع مکالمه هم انتن میره بعد میاد لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دقیفا این مشکل رو من با نوت 2 داشتم موقع تماس هیچ صدایی نمیومد . بازش کردم ای سی مربوط به صدا هی دادم درست شد اما باز به حالت اول برمیگشت . دیگه قطعه مورد نظر نداشتم تعویض کنم دادم رفت شما یه بار گوشی فقط باز و بسته کنید . برد جدا کنید بذارید بعد تست کنید ببینید چی میشه لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 دقیفا این مشکل رو من با نوت 2 داشتم موقع تماس هیچ صدایی نمیومد . بازش کردم ای سی مربوط به صدا هی دادم درست شد اما باز به حالت اول برمیگشت . دیگه قطعه مورد نظر نداشتم تعویض کنم دادم رفت شما یه بار گوشی فقط باز و بسته کنید . برد جدا کنید بذارید بعد تست کنید ببینید چی میشه تست کردم درست نشد لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 30 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2015 درود بر شما همکار عزیز سوکت شارز را خارج کرده و تست کنید اعلام نتیجه برای راهنمایی بیشتر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.