z.3.x 13 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه روت cf روت داشتم رایت کردم رو ارم موند و بعد با چهار فایل فلش زدمو خلاصه گوشی بالا اومد ولی سریال رو نشون نمیده و بیسباند هم ناشناسه باکس z3x دارم که اکتیو نیست راهی هست با bst بشه ترمیم کنم؟ وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
aliradmehr 12 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیزیه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه روت cf روت داشتم رایت کردم رو ارم موند و بعد با چهار فایل فلش زدمو خلاصه گوشی بالا اومد ولی سریال رو نشون نمیده و بیسباند هم ناشناسه باکس z3x دارم که اکتیو نیست راهی هست با bst بشه ترمیم کنم؟ سلام دوست عزیز بله میشه بفرمایید http://gsm-developers.ir/thread6754.html لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دوستان وقتی میخوام سرت رایت کنم این ارور رو میده Reading phone info... Model: SM-G925F Android version: 5.1.1 Product code: Phone version: PDA version: G925FXXU2COH8 CSC version: G925FOJP2COH8 CSC country code: UAE CSC sales code: XSG HW version: Phone S/N: Modem board: RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Initialization AT RIL... error Done with Samsung Tool PRO v.23.5 وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دوستان وقتی میخوام سرت رایت کنم این ارور رو میده Reading phone info... Model: SM-G925F Android version: 5.1.1 Product code: Phone version: PDA version: G925FXXU2COH8 CSC version: G925FOJP2COH8 CSC country code: UAE CSC sales code: XSG HW version: Phone S/N: Modem board: RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Initialization AT RIL... error Done with Samsung Tool PRO v.23.5 وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 با سلام دوست عزیز لطفا از ارسال پست های تکراری خودداری کنید. شما ابتدا با یک فایل فلش دیگه دوباره گوشی رو فلش کنید. روت کنید. سپس دوباره اقدام به رایت سرت کنید. موفق باشید. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 با سلام دوست عزیز لطفا از ارسال پست های تکراری خودداری کنید. شما ابتدا با یک فایل فلش دیگه دوباره گوشی رو فلش کنید. روت کنید. سپس دوباره اقدام به رایت سرت کنید. موفق باشید. میشه مشخصه یه فایلی که خودتون تست کردین رو بهم بدین چون این هر فایلی روش رایت نمیشه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سلام اگه با تاپیک زیر مشکلتون حل نشد : http://gsm-developers.ir/thread6754.html#post23069 از اخرین ورژن نرم افزار Z3x استفاده کنید و یا اینکه فایل سرت شما برای این مدل نیست رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اینم فایل فلش برای این مدل با اندروید 5.1.1 DOWNLOAD اینم فایل سرت برای این مدل G925F لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دوست عزیز با فایل های داده شده تست کنید و اعلام نتیجه... لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیزیه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه روت cf روت داشتم رایت کردم رو ارم موند و بعد با چهار فایل فلش زدمو خلاصه گوشی بالا اومد ولی سریال رو نشون نمیده و بیسباند هم ناشناسه باکس z3x دارم که اکتیو نیست راهی هست با bst بشه ترمیم کنم؟ همیشه برای گوشی های که بعد از روت روی ارم میمونه یه کرنل رایت کنید میاد بالا یا تک فایل همون واندرویدو رایت کنید بدون مشکل میاد بالا برای ترمیم سریالتون هم سریالو چک کنید فایل استوک کارخونه گوشی رایت کنید مشکلتون حل میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.