iraj 104 ارسال شده در 23 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2015 سلام دوستان ضربه خوردست روی ارم هواوی ریستارت میکنه تغذیه رو هم ریهات کردم ....فلش نشد با رم متاسفانه ............ irgsm لینک ارسال
abuzar734 16 ارسال شده در 23 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2015 جریان کشی رو اعلام کنید ؟ قبل و بعد پاور؟؟ لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2015 جریان کشی رو اعلام کنید ؟ قبل و بعد پاور؟؟ قبل پاور صفر بعده 1اور تا 36صدم میره ......... irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2015 up................................... irgsm لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2015 up................................... درود بر شما ... موقع فلش چه نوع اروری میده یا اصلا فلش نمیشه ...؟ این متد از مشکل در برند huawei مشکل هارد پیدا میکنن... ضمنا برای اینکه دوس دارید به مشکلتون زود پاسخ داده شود زین پس کارای انجام شده و یه مشخصه کامل از مشکلتون توضیح بدین ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2015 درود بر شما ... موقع فلش چه نوع اروری میده یا اصلا فلش نمیشه ...؟ این متد از مشکل در برند huawei مشکل هارد پیدا میکنن... ضمنا برای اینکه دوس دارید به مشکلتون زود پاسخ داده شود زین پس کارای انجام شده و یه مشخصه کامل از مشکلتون توضیح بدین ... موفق باشید سلام اقا صوری گفتم کامل ..ضربه خوردس رو ارم ریستارت میشه تغذیه رو رویهات کردم ..البته فلش هم نشده اصلا به حالت فلش نمیره که ارور خاصی بده فقط روشن میشه ریستارت ........ irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.