tifo02 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2015 با سلام خدمت دوستان گوشی glx sky سی پی یوmt6577 ویروس داره داره اگه کسی فایل سالم داره برام بذاره در ضمن دانگل بست هم دارم میتونم باهاشویروس بردارم یا فلش بزنم با تشکر لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 21 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، 2015 اکه میتونی ویروس گشی کنی بهتره دردسرش کمتره اکه دانگلت از سری چینیه bestهست میشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 اکه میتونی ویروس گشی کنی بهتره دردسرش کمتره اکه دانگلت از سری چینیه bestهست میشه سلام bst دارم که سوپر imei میزنه غیر از اونه درست لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 دوستان فایل سالم برام بذارن لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 دوستان کسی نبود فایل بذاره برام لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 با سلام خدمت دوستان گوشی glx sky سی پی یوmt6577 ویروس داره داره اگه کسی فایل سالم داره برام بذاره در ضمن دانگل بست هم دارم میتونم باهاشویروس بردارم یا فلش بزنم با تشکر درود نیازی به فایل فلش ندارین بله براحتی میتونین با دانگل اتون اقدام به این کار بکنین روی این گوشی خودم تست کردم جواب هم داده موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 درود نیازی به فایل فلش ندارین بله براحتی میتونین با دانگل اتون اقدام به این کار بکنین روی این گوشی خودم تست کردم جواب هم داده موفق باشید ببخشید میشه طریقه کارشو بهم بگید لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 درود... فایلشو دارم امشب براتون آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 درود...فایلشو دارم امشب براتون آپ میکنم. دوست عزیز فایل آماده نشد لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 درحال آپلوده دوست عزیز... cpu این مدل 6577 است دیگه؟درسته؟ GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.