rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 با این ورژن از فلش تولز مینوید بدون رایت کامل رام فکتوری ریست کنید این فلش تولز را دانلود کنید ونصب کنید flashtool-0.9.19.8-windows - Download رام اصلی مخصوص فلش تولز گوشی را باید داشته باشید رام را انتخاب میکنید و وتیک ها را که تو عکس مشخص کردم فعال میکنید لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 دوستان عزیز با این ورژن از فلش تولزی که براتون اپلود کردم میتونید بدون پاک شدن اطلاعات گوشی های سونی را اپدیت کنید فقط باید تیک user data را بردارید لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دوست عزیز واسه من با این ورژن باز نمیشه . همون اول میگه وصل شو به سرور . دیگه همون جا میمونه . مجبورم دوباره 9.18. رو نصب کنم . نمیدونم مشکل کجاست ؟ لینک ارسال
senator 16 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 rasol_mohabbat گفته است : با این ورژن از فلش تولز مینوید بدون رایت کامل رام فکتوری ریست کنید این فلش تولز را دانلود کنید ونصب کنید flashtool-0.9.19.8-windows - Download رام اصلی مخصوص فلش تولز گوشی را باید داشته باشید رام را انتخاب میکنید و وتیک ها را که تو عکس مشخص کردم فعال میکنید این روش شما تو همه ورژن های فلش تولز صدق میکنه محدود ب ورژنی ک گذاشتید نمیشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.