rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 به نام خدا امروز میخوام بهترین روش پاک کردن ویروس های گوشی ها رو به راحت ترین شکل ممکن بهتون یاد بدم این روش خیلی راحته مثل اب خوردن قبل اموزش خواهش میکنم که قیمت کار را پایین نیارید من از مشتری 30-40 میگیرم مخصوصا گوشی های چینی که رام ندارند گوشی های ویروسی دو حالت داره یک حالتش اینه که گوشی کار میکه ولی هنگ میکنه وحالت دوم اینه که گوشی همش ارور متوقف شد میده ونمیشه با گوشی کار کرد این روشی که میگم فقط برای حالت اول جواب میده وبرای حالت دوم یه بار ریست کنید اگه خطای , متوقف شد , درست بشه میشه با این روش درستش کرد خوب گوشی را روت کنید root broser نصب میکنید داخل پوشه system داخل app همه برنامه های سیستم در اینجا قرار داره به تاریخ برنامه ها نگاه کنید برنامه های اصلی سیستم در یک تاریخ مشخص روی گوشی رایت شده مثلا 2014/6/20 وچند برنامه هم هست که در تاریخ نزدیک نصب شده مثلا 2015/11/2 تجربه نشان داداه بعضی از گوشی ها برنامه های اصلی توی دو تاریخ رایت شده که تاریخ ها خیلی نزدیک به همه مثلا 2014/6/20 و 2014/6/21 خوب کار ما اینه که برنامه های جدید نصب شده را پاک کنیم من خیلی وقته که از این روش استفاده میکنم به همین راحتی به همین خوشمزگی توصیه : حتما قبل وبعد کار فکتوری ریست کنید لینک ارسال
REPAIRER 14 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 در ادامه فرمایشات دوست عزیزمون بگم از Adminstrator گوشی فایلهای مشکوک رو تیکش رو بردارین این نوع ویروس هم داریم در Administrator گوشی در حال اجرا هست و این متد مثل تسک منیجر ویندوز عمل میکنه و بعد پاکسازی دوباره فعال میشه اول اون قسمت اگه برنامه مشکوک هست بردارین بعد مراحل بالا رو برین لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 11 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2016 Loading Please Wait... ببخشید لینک قبلی خراب بود اینم لینک درست:-P GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2016 با سلام دوست عزیز شما در 2 پست متفاوت 2 تا فایل ارائه کردید که هردو یکی هستش... درصورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد.. موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.