مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY برای مدل A5 A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون نیاز به فعال بودن دیباگ بدون نیاز به ریکاوری و روت به صورت CSC مود بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار در دنیای GSM این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل پین - پترن - پسورد و... مدل A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 بدون پاک شدن اطلاعات اینم خدمتتون عرض کنم که نسخه 5.0.1 به بالا این مدل قطعا نه CWM ریکاوری و نه روت ارایه نشده و با هیچ روشی جز این روش قابل انلاک نیست نحوه رایت : گوشی رو به دانلود مد ببرید و این فایل رو با اودین در قسمت pda چیده و فلش کنید . به هیچی دست نزنید گوشی انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود: فایل RvSecuRitY SM-A500H حذف انواع قفل گوشی بدون پاک شدن اطلاعات موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 5 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2016 سلام. بعد از فلش پترن باز نمیشه رو اندروید 5 زمانی که گوشی و restart میکنم ارور میده unfortunately مشکل کجاست؟؟؟؟؟ لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 کسی نیست جواب بده؟؟؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 کسی نیست جواب بده؟؟؟ درود بر شما ... پارتیشن کش گوشی شما اسیب دیده ... ابتدا تنها فایل system.img و cache.img را رایت کنید ...سپس دوباره اقدام کنید ..(این فایل ها را از داخل رام استخراج کرده و به فرمت tar ارشیو کنید وفلش کنید) موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 ممنون. با چندین گوشی a500h تست کردم باز هم همین مشکل پابرجاست.... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 ممنون.با چندین گوشی a500h تست کردم باز هم همین مشکل پابرجاست.... بنده به عنوان سازنده این فایل کاملا تست کرده و قرار دادم ... شما این متد رو روی اندروید 4.4.4 تست کنید ببینید بازم مشکل دارید و یا روشی که در پست بالا عرض کردیم انجام دهید ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
darabvista 11 ارسال شده در 20 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2016 سلام فایلی برای دانلود وجود ندارد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 20 تیر، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2016 سلامفایلی برای دانلود وجود ندارد درود ... خدمت شما ... فایل RvSecuRitY SM-A500H حذف انواع قفل گوشی بدون پاک شدن اطلاعات موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghalbehamed 10 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 سلام. متاسفانه جواب نداد..... بعد از رایت فایل گوشی بالا میاد اما باز هم قفل هست. بعد از روشن خاموش کردن گوشی پیغام متوقف شده است میاد!!!!! لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 3 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2017 سلام لینک فایل خرابه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.